Cautare

6581 de rezultate pentru "15 iunie 2009" (6.22 secunde)
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Politizarea excesiva a administratiei, aplicarea deficitara a Legii salarizarii unice si mai ales anuntul presedintelui Traian Basescu de la 6 mai privind taierea salariilor cu 25% si taierea pensiilor cu 15% au afectat profund credibilitatea PDL, mai ales ca perceptia generala a fost ca lipsa reformelor a dus la necesitatea unor masuri atat de dure.
Europarlamentarul Sogor Csaba a declarat ca mesajul pe care l-a transmis pe pagina de Facebook, "Trianon anlajk" este "un fel de "unlike" maghiarizat si inseamna "Nu-mi place Trianonul", cu referire la Tratatul de pace semnat in 4 iunie 1920 de Ungaria.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
In cursul serii de sambata, 14 iunie a.c,. ... In luna iunie a.c., Sports Panorama a venit pentru prima oara in Romania.
Ministerul Economiei ti Finantelor a aprobat Sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2008 a operatorilor economici.
Valoarea lucrarilor de constructii a crescut cu 33,2%, in primul semestru din acest an fata de aceeasi perioada din 2007, crestere evidentiata la toate tipurile de constructii, insa in luna iunie lucrarile executate la cladirile rezidentiale au scazut fata de luna mai cu 3,3%, arata datele Institutului National de Statistica (INS).Cu toate acestea fata de luna iunie a anului trecut, indicii tuturor tipurilor de constructii, inclusiv cei pentru cladiri rezidentiale, au crescut in luna iunie din acest an.Lucrarile de constructii inregistreaza cresteri pe toate planurile, potrivit datelor statistice.
Populatia avea restante de 702 milioane de lei la jumatatea acestui an, în crestere cu 63% fata de suma raportata de Biroul de Credit în iunie 2007, în timp ce numarul restantierilor a crescut cu 32%, conform datelor publicate pe pagina de internet a BNR.Sumele restante au crescut în prima jumatate a anului 2008 cu 22,6% fata de finalul lui 2007, când acestea depaseau 573 de milioane de lei.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
SFERTURI DE FINALA • 21 iunie: ... CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie:
Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Din 2013, bluza traditionala romaneasca a dobandit o zi numai a ei, 24 iunie - Ziua Universala a Iei. ... 22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. ... 22 iunie 2018, - Muzeul Casa Domneasca, Brebu, tel.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
In iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar sa constati ca nu puteti fi mai mult decat prieteni.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
google-analytics.com