Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (1.48 secunde)
Liberalii au precizat deja ca Guvernul va demisiona pe 14 iulie, urmand sa fie inlocuit de un cabinet interimar. In cazul in care Parlamentul va valida totusi un alt Executiv, se preconizeaza deja ca respectivul cabinet sa demisioneze la randul lui, fortand astfel anticipatele.
Unii dintre membrii Guvernului sustin insa ca, cel mai probabil, premierul va demisiona in 14 iulie, intrucit in sedintele de marti si joi vor fi adoptate toate actele normative incluse in calendarul de integrare pina in luna octombrie.
Comisia propusa de un simpatizant al lui Morega nu a reusit sa treaca de votul salii, iar pentru a scapa de rusine si pentru a impaca si capra si varza, presedintele Rusanu a stabilit ca ambele comisii (Morega - Pavel) sa fuzioneze si sa aiba 14 membri.
Ieri, PNL comunica tarii ca Biroul Permanent Central al PNL s-a intrunit in sedinta extraordinara in seara zilei de 14 iulie 2005, pentru a analiza modul in care se desfasoara actiunile de ajutorare a sinistratilor si se indeparteaza efectele calamitatilor.
In primul rand, ambele tabere sunt de acord ca exista filiale care ar vrea sa-l inlocuiasca pe Tariceanu cu Stolojan, singurele diferente constand in numarul acestora - 14 in statistica apropiatilor lui Tariceanu si 25 in opinia adversarilor.
„In doar doua sedinte de guvern, la 12 si 14 iulie, Guvernul a adoptat 40 de proiecte de lege, 48 de ordonante de urgenta, 16 ordonante simple si 152 de hotarari de guvern, fara a satisface prevederie legale privind asigurarea transparentei, publicarea pe site cu 15 zile inainte, consultarea societatii civile etc.“, a declarat Diaconescu.
Deputatul UDMR Kerekes Karoly a declarat in cadrul unei conferinte de presa organizate joi, la Targu Mures, ca Ordonanta de Urgenta nr.
Blaga sustine de asemenea, ca pe baza verificarilor privind exploatarea acumularilor si iazurilor piscicole au fost inregistrate 14 dosare penale privind nerespectarea prevederilor Legii Apelor si au fost aplicate amenzi de 35 milioane lei vechi.
14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii stipuleaza ca „Documentele, datele si informatiile Serviciului Roman de Informatii pot deveni publice numai dupa trecerea unei perioade de 40 de ani de la arhivare“.
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
„Domnul Marian Saniuta ar trebui sa se ocupe de problemele din propriul partid pentru ca PNL Prahova este un partid puternic, asa cum a dovedit si la alegeri“. Vineri au mai fost depuse alte doua demisii din PNL, care se adauga la cele 14 inregistrate.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a lui 2005 luni, 5 septembrie, la ora 14.00.
Social-democratii considera ca cererea de revocare ar trebui formata din 14 senatori, din care 7 ai grupului parlamentar majoritar si 7 ai Opozitiei.
Salile adiacente sunt prevazute cu 14 calculatoare conectate la Internet, opt televizoare pentru operarea revistei presei si o orga cu un serviciu de karaoke pentru cei pasionati de muzica.
La Senat s-ar putea sa fie mai usor“, a continuat Hrebenciuc, aratand ca la Senat Coalitia nu beneficiaza de cele 18 voturi in plus ale minoritatilor, iar din PRM nu au plecat 14 parlamentari, asa cum s-a intamplat cu Camera Deputatilor.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Potrivit acestei decizii, deputatii vor dezbate modificarile la Regulament in zilele de miercuri, 14 septembrie, si joi, 15 septembrie. Kelemen Hunor (UDMR), chestor al Camerei Deputatilor, a declarat ca propunerea lui Ponta a fost sustinuta de PSD, PRM si de reprezentantul minoritatii nationale, Miron Ignat.
La aceasta intrunire au participat aproximativ 1800 de membri, printre care si 14 primari si 11 consilieri locali de Prahova, care au demisionat din partid la sfarsitul lunii august.
PSD - 14, PUR - 7, PNL - 7, PD - 5, PRM - 2. Coalitia PNL-PD-PUR obtinea astfel majoritatea, cu un numar de 19 mandate de consilieri, lasind PSD-ul fara putere.
In cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., reprezentantii Prefecturii Constanta, prefectul Danut Culetu si subprefectul Adrian Nicolaescu, impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, au vizitat localitatile afectate in urma inundatiilor din aceasta vara, pentru a verifica stadiul in care se afla reconstructia caselor distruse.
google-analytics.com