Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.69 secunde)
0,14 ha teren agricol in Mirsid, un apartament de 56 mp in Zalau, un Matiz din 2004, 250 milioane de lei venit anual ca director la Casa de pensii, 100 de milioane doamna Elena, ca asistenta medicala, si 80 de milioane fiica Amalia, ca medic rezident in Cluj.
Presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, a anuntat ieri ca este sustinut de 14 deputati, pe baza carora va fi creat, in maximum 30 de zile, un nou partid de orientare populara crestin-democrata.
Sambata, in fata sediului PD din Iasi a avut loc actiunea intitulata sugestiv “Bate cu pumnul in masa Puterii!“. 14 demnitari PD au iesit in aer liber sa sustina timp de doua ore audiente pentru cetatenii municipiului.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Ciontu a anuntat ca in Grupul Parlamentar Independent sunt inscrisi 14 deputati, ca urmeaza sa i se alature inca patru martea viitoare si ca are sprijinul presedintilor de filiale din Arad, Iasi, Vrancea, Botosani si Olt, al presedintilor interimari ai filialelor Bucuresti si Mures, precum si al reprezentantilor filialelor din Prahova, Constanta, Gorj, Dolj si Ilfov.
Parlamentarii PNL, consemnati in 14, 20 si 22 iunie Biroul Permanent Central al PNL le-a interzis parlamentarilor partidului sa faca deplasari in tara sau in strainatate la 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, la 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura, si la 22 iunie, cand documentul va fi dezbatut in sedinta comuna.
"In perioada 14-17 iunie 1990, potrivit dispozitiilor primite din partea guvernului, MApN a asigurat hranirea si echiparea unor forte civile ce au participat la restabilirea linistii si ordinii publice in Capitala", se mai preciza in raport, aratind ca MApN a distribuit produse minerilor in valoare de 886.000 de lei.
Chiar daca si-a schimbat ieri avocatul, Iliescu are toate motivele sa se simta prost cu atatea scene horror din timpul mineriadei 13-14 iunie rulate ieri, in exces, pe toate ecranele TV.
Cu mai multa activitate se poate lauda democratul Stelian Dutu, care are la activ, in cele sase luni de cand este parlamentar, 14 luari de cuvant in plen si nu numai.
In privinta viitoarei structuri de conducere a PD, Emil Boc a precizat ca ieri, in cadrul BPN, s-a propus ca numarul de vicepresedinti sa fie de maximum 10, iar cel de secretari executivi 14-16.
PNL i-a desemnat pe cei sapte observatori joi, dupa audierea a 14 candidati. Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca pachetul legislativ pe care Guvernul Romaniei si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului incalca flagrant principiile Legii fundamentale a Romaniei, motiv pentru care 101 deputati si 39 de senatori PSD au semnat o sesizare adresata Curtii Constitutionale.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Rusanu, care a condus lucrarile plenului, a reusit ieri, chiar daca a starnit reactii adverse, sa termine lucrarile parlamentare, programate pentru intreaga zi, inainte de ora 14.00.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Umanisti, conservatori, populari Dupa 14 ani in care a activat sub stindardul umanismului, o doctrina mai putin cunoscuta si deci influenta, partidul infiintat si condus de omul de afaceri Dan Voiculescu a virat-o brusc spre ideologia populara din considerente lesne de inteles.
Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura vor beneficia un numar impresionant de pensionari.
Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura va beneficia un numar impresionant de pensionari.
google-analytics.com