Cautare

4867 de rezultate pentru "14 07 2010 buftea cozma bogdan" (3.20 secunde)
Antrenamente la Buftea Delegatia Stelei a revenit ieri, in tara, dupa 17 zile petrecute intr- un stagiu in Antalya (Turcia). ... Pana la jocul cu Twente, echipa se va pregati la Buftea, unde, ieri, alti 100 de detinuti au deszapezit gazonul principal al bazei FRF.
Avem dulceata de cirese amare, dulceata de capsuni, de ardei iute, de capsuni, de coacaze rosii, de coacaze negre, de mure de padure, dulceata de visine, dulceata de soc, zmeura de padure, de prune, zacusca de ghebe, de vinete si peste, dar si diverse siropuri ne-a spus Constantin Buftea.
Un nou spital ultramodern urmeaza sa fie construit in orasul Buftea. Noua unitate medicala va avea peste 300 de paturi pentru pacienti, sectii noi si aparatura de ultima generatie.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte.
Cert este ca cel care a chemat minerii pentru a apara cu batele democratia originala proaspat instalata va fi in sfarsit audiat in legatura cu faptele de arme ale ortacului sau preferat, Miron Cozma.
Plingerea victimelor In plingerea penala, formulata in 1997, AVM ii acuza pe Miron Cozma, Nicolae Camarasescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Gheorghe Diamandescu, Mihai Chitac, Traian Basescu si Gheorghe Robu de "organizarea, instigarea si transportarea minerilor din centrele miniere importante ale tarii in Capitala, precum si de comiterea actelor de barbarie ale minerilor, care s-au folosit de diferite unelte apte de a produce moartea (securi, topoare, rangi, tirnacoape, lanturi, cabluri electrice), distrugind lacasuri de invatamint, laboratoare etc.".
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
As fi fost curios sa aflu ideile lui Ion Iliescu despre societatea civila, ce inseamna asta pentru el, despre Audi-ul de 65000 de euro pe care si l-a cumparat pesedistul Oprisan, presedintele CJ Vrancea, din banul statulul si mai ales despre gratierea lui Miron Cozma, care a hotarit soarta negocierilor pentru formarea guvernului, de fapt.
google-analytics.com