Cautare

4865 de rezultate pentru "14 07 2010 buftea cozma bogdan" (5.00 secunde)
Magistratii craioveni au decis joi ca dosarul lui Miron Cozma cu privire la contestatia de executare a mandatului de arestare emis dupa revocarea gratierii sa fie transmis si judecat de Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Afirmatia ii apartine omului de afaceri Mircea Marosy, care de trei ani se judeca pentru aproape 40 de hectare de teren cu Primaria comunei Vinatori, reprezentata de casa de avocatura "Cozma si Asociatii".
aceea de detentie a liderului minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
aEl lider maximo a al minerilor, cel care a condus Romania citeva zile, era condamnatul de mai tirziu Miron Cozma si proaspat gratiatul de ieri de catre acelasi presedinte Ion Iliescu.
Daca aceasta masura ar fi fost aplicata, poate n-am fi ajuns in aceasta situatie halucinanta, in care presedintele Iliescu emite miercuri un decret de gratiere, in aceeasi zi premierul Nastase semneaza documentul, dar vine joi si spune ca nu stie nimic, pentru ca vineri s-o dea la intors cu motivul pueril ca n-a citit cu atentie hartia pe care si-a pus apostila, iar cateva minute mai tarziu sa aflam ca seful statului s-a razgandit si a revocat actul prin care Miron Cozma fusese deja pus in libertate.
Joaca de-a uite gratierea lui Miron Cozma, stai ca nu-i… a fost penibila. ... a declarat ca a semnat fara sa stie exact ca pe hartia cu pricina (prin care era gratiat Cozma, criminali, violatori) se afla numele lui Cozma!!!
Fix la 15 ani de la mineriada a fost eliberat si Miron Cozma, care acum spune ca nu a avut nimic de-a face cu asta, ba chiar l-a si salvat pe Marian Munteanu de la moarte.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: ... Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... Zilele trecute, PSD a batut palma cu profesorul de la SNSPA Bogdan Teodorescu.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... - Bogdan O. ... Cosovei, care din pacate a plecat dintre noi, Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Bogdan Lefter. ... Dumneavoastra sunteti acel Bogdan O.
Chestiunea autonomiei fata de Rusia Intre 8/21 si 14/27 septembrie 1917 s-a desfasurat la Kiev Congresul Popoarelor din Rusia.
'Otevistul Dan Diaconescu ar trebui sa ingenuncheze in fata presedintelui Traian Basescu si sa-i multumeasca pentru ca l-a reinventat chiar daca, in aceasta operatiune, cusuta cu ata alba, puterea a folosit "un scenariu securistic gen Buftea", avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Antrenamente la Buftea Delegatia Stelei a revenit ieri, in tara, dupa 17 zile petrecute intr- un stagiu in Antalya (Turcia). ... Pana la jocul cu Twente, echipa se va pregati la Buftea, unde, ieri, alti 100 de detinuti au deszapezit gazonul principal al bazei FRF.
Avem dulceata de cirese amare, dulceata de capsuni, de ardei iute, de capsuni, de coacaze rosii, de coacaze negre, de mure de padure, dulceata de visine, dulceata de soc, zmeura de padure, de prune, zacusca de ghebe, de vinete si peste, dar si diverse siropuri ne-a spus Constantin Buftea.
Un nou spital ultramodern urmeaza sa fie construit in orasul Buftea. Noua unitate medicala va avea peste 300 de paturi pentru pacienti, sectii noi si aparatura de ultima generatie.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
google-analytics.com