Cautare

63397 de rezultate pentru "1 concept salonul in care frumusetea este transformata in arat" (5.38 secunde)
Frumusetea este definita ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o detine. Cand spunem ca ceva este frumos, recomandam celorlalti ca ar trebui sa se bucure de aceasta frumusete? De unde stim ca ceea ce noua ni se pare frumos, apare la fel si in ochii altora?
In Bucuresti s-a deschis de curand .1 Concept, salonul in care frumusetea este transformata in arta. "Everyone is beautiful, we just make it obvious" este motto-ul dupa care ne ghidam zilnic, spune Cristian Scutaru.
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irka-shoes.ro). Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva si are un vad foarte bun.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
promotor.ro/ Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansarile Editia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunta una destul de bogata in lansari de modele noi. Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
Meniu degustare Foie Gras - 250 Lei - 1 antreu - 1 foie gras poele - 1 terina de foie gras - 1 fel principal foie gras - 1 mix de desert 1 pahar de vin (aperitiv intra in meniu) + vin pentru felul principal la alegere (Sticla cu 40% off).
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea. Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul!
Mihai Dragomir, cel care a creat conceptul cardio mix in Romania, ne-a raspuns in exclusivitatea la cateva intrebari. Despre o altfel de viata cu Mihai Dragomir, doctor in intretinerea masinariei umane. - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor.
Georgica Severin a postat pe facebook un text despre semnificatia zilei de 1 Mai: Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii!
Imbatranirea este inevitabila sau nu? ... Astfel, in ultimii ani au castigat tot mai mult teren nutricosmeticele, suplimente alimentare pentru frumusete din interior.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
Indiferent ca beneficiaza de un salariu minim sau mediu pe economie, pentru cei mai multi craioveni este destul de greu sa strânga bani pentru a-si cumpara o casa, o masina sau dotarile necesare într-o locuinta. Varianta cea mai la îndemâna este contractarea unui credit.
Ideea unui SUV Mini circula de ceva timp, mai multe prototipuri fiind testate si zarite in toata lumea, in diverse stadii de dezvoltare. Compania producatoare a dezvaluit un nou concept: MINI Beachcomber, care invoca in constructia sa faimosul Mini Moke, cu un design radical deschis.
google-analytics.com