Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (6.22 secunde)
Luni, 18 aprilie - Ziua dedicata meseriei de Constructor In joaca, elevii vor invata din secretele acestei meserii si vor desena si mai apoi construi, de la zero, o casuta pentru omuleții Lego:
Printre multele mosteniri ale comunismului se afla si ziua de 1 Mai. Ziua Internationala a Celor ce Muncesc.
Maria la Ziua Marinei, pe faleza orasului, la distractie A intrat deja in traditia comunitatii calarasene ca, in fiecare an, pe 15 august, sa fie sarbatorita Ziua Marinei. ... Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.
Ziua mondiala a fotografiei Celebrand pasiunea pentru fotografie, Ziua mondiala a fotografiei este un eveniment international, marcat la 19 august de tot mai numeroase comunitati.
Ziua internationala a drepturilor omului Ziua internationala a drepturilor omului este marcata in intreaga lume la 10 Decembrie.
Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman, este marcata in fiecare an, la data de 9 Mai. ... xxx 9 Mai coincide cu Ziua Victoriei, sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial pe frontul de Est din Europa(celebrata pe 8 mai in Europa de vest).
Pe 29 octombrie se marcheaza, incepand din 2004, Ziua Mondiala a Psoriazisului, eveniment ce doreste sa se constituie ca o voce comuna a bolnavilor de psoriazis si artrita psoriazica de pe toata planeta.
Ziua cerul va fi variabil, cu innorari si ploi in jumatatea vestica a teritoriului, iar in Maramures si cea mai mare parte a Crisanei, in prima parte a zilei, pe arii restranse cantitatile de apa vor mai depasi 10-15 l/mp.
Mamaliga cu legume, reteta pentru pentru Ziua Ursului In a doua zi de februarie, cand erau celebrati cei trei Martini de Iarna, oamenii puteau face predictii despre cum va fi vremea doar cercetand cu atentie barlogul ursilor.
Obiceiul s-a pastrat pana in anul 1889, cand Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii. Aceasta a coincis cu Ziua Lacramioarelor, deja existenta in Belgia si Franta. ... Ziua de 1 Mai a devenit, in aproape toata lumea, Ziua Internationala a Muncii.
9 Mai este ziua in care a inceput o noua etapa de uniune si cooperare politica in Europa. Este, in acelasi timp, si ziua incheierii celui de al doilea razboi mondial, in care s-a deschis o era de pace europeana.
ZIUA 1 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 2 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 3 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 4 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 5 - Mic dejun:
Ieri a fost ziua nationala, prilej pentru diverse figuri de pe scena publica sa iasa la rampa sa-si arate patriotismul, un patriotism atat de mieros, incat miroase de la o posta ca e ori expirat ori exagerat, deci fals.
Ziua de 26 noiembrie este „ziua in care nu cumperi nimic”, ziua in care nu ne implicam in nici un fel in acte de comert. Mai exact… ultima sambata a lunii este sambata cu care incepe sezonul cumparaturilor, ziua care da startul consumului greu.
Daca o luam cu a doua parte, am fi surprinsi sa constatam ca s-ar gasi cu greu un roman patriot, pentru ca in ziua de azi sa fii erou sau macar un pic mai deosebit decat altii si sa faci ceva pentru Romania este lucru rar.
In 1994, pe piata presei apare cotidianul Ziua, lansat pe 15 iunie, sub conducerea directorului Sorin Rosca Stanescu, printre colaboratori numarandu-se Adrian Patrusca si Ion Grosan. In prezent, Ziua este condusa de Mihai Palsu, ca director general, si Roland Catalin Pena, ca redactor-sef.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
- In 1994, pe piata presei apare cotidianul Ziua, lansat pe 15 iunie, sub conducerea directorului Sorin Rosca Stanescu, printrecolaboratori numarandu-se Adrian Patrusca si Ion Grosan. Inprezent, Ziua este condusa de Mihai Palsu, ca director general, siRoland Catalin Pena, ca redactor-sef.
Zone amenajate special pentru fani, voluntari vorbitori de spaniola si engleza care ajuta suporterii, transport, restrictii de trafic, asistenta medicala, masuri de ordine si siguranta, prevenirea furturilor, rezolvarea rapida a sesizarilor, curatenie pe strazi, totul a fost stabilit, spun autoritatile, care sunt deja "la start" si asteapta ziua marii finale pentru a vedea spectacol fotbalistic.
Ei considera ca intentia Consiliului National Secuiesc de a face de Ziua Nationala a Maghiarilor de Pretutindeni o proclamatie pentru autonomia ¥inutului Secuiesc este inacceptabila si sustin ca nu aceasta este calea de rezolvare a problemei autonomiei.
google-analytics.com