Cautare

3662 de rezultate pentru "ziua inimii" (4.91 secunde)
Treptat, specialistii descopera cu uimire ce legaturi stranse exista intre universul nostru afectiv si sanatatea inimii. ... Abia dupa o ecografie, care pune in evidenta o deformare neobisnuita a inimii, medicii reusesc sa ajunga la o concluzie: Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite".
O alta cauza a anginei este reprezentata de situatia in care efortul care se solicita din partea inimii este peste capacitatile pe care ea le are sau de situatiile in care are nevoie de mai mult oxigen decat in conditii normale.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima". ... Un indice de masa corporala (IMC) mai mic de 25 este optim pentru sanatatea inimii si a vaselor tale.
Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii! ... Ziua solidaritatii celor ce muncesc!
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
CELE SAPTE SENTIMENTE - Bucuria - Furia - Tristeea sau suferinta sufleteascã - Ingrijorarea - Teama si spaima Furia afecteaza ficatul, Bucuria duce la imbolnavirea inimii, Ingrijorarea slabeste splina, Teama si spaima aduc prejudicii grave rinichilor, Tristetea sau suferinta sufleteasca imbolnavesc plamanii.
Bataile inimii vor fi folosite ca parola pentru telefoane si calculatoare Uitati de recunoasterea faciala sau de amprenta digitala, in curand va veti putea debloca smartphone-ul sau PC-ul folosind bataile inimii.
Crioterapia poate fi utila in 50% pana la 90% dintre cazurile de tulburari ale inimii (Autoare : ... Fabrice Extramiana, specialist in cadrul serviciului de cardiologie a Spitalului Bichat din Paris, prezinta, in revista ParisMatch editia online, avantajele crioterapiei - terapia prin frig - in cazul unor disfunctii ale inimii.
Inima sufera mai ales daca se imbolnavesc arterele care ii aduc necesarul de sange si implicit de oxigen atat de necesar pentru ca muschiul inimii sa functioneze optim. Excesul de greutate, colesterol, tigari, un pic de diabet si hipertensiune arteriala si arterele inimii se infunda iar inima oboseste.
Luna iunie a inceput in tromba, cu Ziua Internationala a Copilului, in care, printre altele, si partidele mici, abia nascute din creuzetul prezidential, si-au sarbatorit membrii, pregatindu-se probabil de congres. ... Perioada amintita a culminat, pe 4 iunie, cu Ziua Internationala a Copiilor Nevinovati, Victime ale Agresiunilor...
Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima. ... Pot sa fie simple, spre exemplu o comunicare intre camerele inimii sau o valva incorect formata.
Explicatia este ca estrogenul, produs in abundenta in organismul femeilor fertile, are efectul de a prelungi viata inimii, a oaselor si a altor organe.Minusurile unei sarcini la 40 de ani ar putea sa descurajeze doamnele care doresc sa ramana insarcinate, dar exista mult mai multe cazuri ale unor mamici sanatoase care au dus o sarcina fara probleme si dupa indeplinirea acestei varste.
Proteza "imita in intregime o inima umana normala cu doua ventricule care mobilizeaza sangele precum o face musculatura cardiaca, cu senzori care permit accelerarea inimii, cresterea sau reducerea fluxului.
Alain Carpentier, parintele inimii artificiale Carmat. El precizeaza ca scurtcircuitul a atras dupa sine oprirea inimii, asa cum se intampla in cazul inimii naturale, dar bolnave.
CALATORIA INIMII: ... Pentru noi, subsemnatii HoriaTurcanu si Elena Francisc, face parte din Calatoria Inimii si din drumul nostru.
in ziua a treia a ciclului menstrual, cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei si la sapte zile dupa ovulatie. Daca ziua a treia a ciclului menstrual cade la sfarsit de saptamana, atunci analizele se pot face in zilele 2-5 ale ciclului menstrual.
In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. ... Podgorenii respecta ziua de Constantin Graur in ideea ca, daca vor munci, graurii le vor distruge strugurii.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
google-analytics.com