Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (3.20 secunde)
Inventia celor de la Microsoft pentru femei pe care o vor adora barbatii Gigantul in tehnologie, Microsoft, a creat un sutient capabil sa detecteze nivelul de stres al femeilor!
Astfel, polenul crud contribuie la buna functionare a inimii, regleaza colesterolul, ajuta la ameliorarea afectiunilor oculare si a diferitelor afectiuni ale ficatului, fiind recomandat si in cazul diverselor afectiuni ale aparatului respirator.
Specialisti din intreaga lume au cercetat zeci de ani fiecare particica a vietii noastre si au ajuns la concluzia ca nu doar "genele bune" ne tin sanatosi pana la 100 de ani, ci si cateva alte mici obiceiuri.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte. ... A urmat cursurile Liceului "Gh.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte.
Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii Daca suferiti de o afectiune cardiaca, daca vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, asteptati putin. Inainte de a proceda fie la angiografie sau bypass, incercati cu incredere acest remediu care va poate vindeca.
Chirurgi eminenti la DNA In "Saptamana inimii" este implicata direct si DNA. Procurorii si-au asumat rolul nefast de a-i vaduvi pe pacientii cu afectiuni cardiace grave de doi emineti specialisti in chirurgia inimii.
Metoda noua de reparare a valvelor cardiace: fara deschiderea inimii si intreruperea circulatiei sangelui TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) este o metoda noua de inlocuire a valvelor cardiace, indicata in special pacientilor care au contraindicatie pentru chirurgia conventionala sau care prezinta particularitati ce maresc riscul chirurgical.
Celule suse pot regenera muschiul inimii afectat de infarct Celule suse "inteligente" folosite pentru a repara o inimă ... Autoritatea Americana pentru Sanatate (FDA) a dat unda verde Cardio3 BioSciences, o societate biofarmaceutica belegiana, de efectuare a testelor tratamentelui C-Cure pe un lot important de pacienti.
PESTI - Cautati calea de mijloc BALANTA Tensiunile nervoase din prima jumatate a anului va pot afecta sanatatea.
Nas si vagin regenerate in laborator La Bucuresti, cercetatorii de la IBPC "Nicolae Simionescu" lucreaza la refacerea cu celule stem a inimii afectate de infarct Regenerarea unui organ in laborator pornind de la celulele pacientului reprezinta un vis pentru orice medic, care devine realitate gratie progreselot imense ale medicinei regenerative.
Pentru sanatatea inimii tale Nu degeaba sunt recomandate grasimile Omega 3 pentru sanatatea inimii tale! Acestea reduc colesterolul si impliedica depunerea grasimilor in vasele de sange (placa aterom).
La fiecare 30 de minute, un roman sufera o criza cardiaca In premiera, a fost demonstrata legatura biologica intre stres si inflamarea vaselor de sange care sta la baza aparitiei infarctului miocardic.
MAGDA MARINCOVICI) Un antibiotic prescris in tratamentul infectiilor bacteriene curente, cum sunt anginele si bronsitele, este suspectat ca ar mari riscul de deces cardiac, potrivit unui studiu publicat in aceasta saptamana (miercuri) in editia online a revistei medicale British Medical Journal (BMJ), reluat de mai multe publicatii.
Magda Marincovici) Medicamentele ce contin domperidona in doze mari vor fi restrase din farmacii chiar de saptamana viitoare, deoarece provoaca tulburari cardiace, a anuntat Agentia Europeana a Medicamentului.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata ' E timpul sa fie redeschise operatiile esuate ale felcerului Boc', pe care o puteti citi in continuare.
In ciuda popularitatii raspandite a cartofului in zilele noastre, pe vreumuri acesta era considerat necomestibil si chiar otravitor. Se spune adesea ca pentru a obtine o cantitate adecvata de vitamine si minerale, dieta trebuie sa contina o varietate cat mai mare de fructe si legume colorate:
Magda Marincovici / mariustuca.ro) Exercitiile fizice ar putea sa-i ajute pe bolnavii cu Parkinson prin imbunatatirea activitatii inimii, sistemului muscular si osos, potrivit unui studiu publicat in revista medicala JAMA Neurology.
El a fost indelung utilizat in bucataria traditionala romaneasca prin faina de malai gatita. Are efect impotriva stresului fiind bogat in vitaminele din grupa B, mai ales in vitamina B1, care are actioneaza asupra functionarii sistemului nervos, a muschilor, a inimii si asupra productiei de globule rosii.
Contine vitamine importante pentru buna functionare a organismului, este un excelent antioxidant si nu ingrasa. ... Contine vitamina A care ajuta la imunitate si vedere. Contine vitamina E care ajuta la buna functionare a inimii. ... Substanta ajuta la buna functionare a creierului si se spune ca ar imbunatati gandirea.
google-analytics.com