Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (3.73 secunde)
Potrivit raportului pe 2007 al Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC), in 2030, resursele minerale de carburanti vor acoperi circa 93% din cererea mondiala de energie, fata de 90% cat acopera in prezent.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala. Componentele echipei feminine de spada a Romaniei au plecat aseara din Bucuresti, cu destinatia Doha.
trambulina de la Rasnov, cea mai tare din Europa de Est Orasul de la poalele masivului Postavaru a gazduit, in weekend, Cupa FIS la sarituri cu schiurile. Prima competitie importanta organizata in noul complex sportiv de pe Valea Carbunarii a fost doar o incalzire pentru FOTE 2013.
Stejari de esenta Mondiala. Romania, a 8-a oara consecutiv la Mondialul de rugby Inainte de meciul cu Spania, Romania se putea gandi deja la Mondialul din Londra:
Germania este noua campioana mondiala dupa 1-0 in finala cu Argentina de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA-ARGENTINA, meciului anului, s-a jucat pe arena "Maracana" din Rio de Janeiro Germania si Argentina sunt la a treia finala de CM.
O romanca, vicecampioana mondiala la Miss Bikini Fitness! ... Vicecampioana mondiala atrage toate privirile pe strada. Aurora Stanciu a devenit vicecampioana mondiala la body-fitness, la doar 4 ani dupa ce s-a apucat de acest sport.
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Romania, invinsa de Germania in Fed Cup, dupa ce si Monica Niculescu a pierdut meciul cu Petkovici!
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Prioritate pentru SANATATE, ca-i mai buna decat toate!", pe care o puteti citi in continuare.
Materialul are la baza anumite teorii si observatii prezentate in ceea ce a fost numit "The Doctrine of Signatures". ... Iar cineva, acolo, a vrut sa fie perfecta si sa vina in sprijinul nostru.
Una dintre teorii este ca estrogenul, care este inca produs in abundenta in organismul femeilor fertile, are efectul de a prelungi viata inimii, a oaselor si a altor organe.
vitaminele A si C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic si un nivel crescut de antioxidanti) - 30g lamaie MOD DE PREPARARE - Spala bine morcovul, marul, si rosiile cherry. ... - Adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece KUVINGS.
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
Operatia a inceput. ... Operatia are scopul de a aduce sange de la nivelul aortei pana in muschiul inimii, prin ocolirea arterelor coronare astupate. Arterele coronare sunt vasele care in mod natural aduc sange din aorta pana in muschiul inimii.
google-analytics.com