Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (3.08 secunde)
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor. Ziua Mondiala a Postei este marcata de diverse actiuni la nivel national.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor", pe care o puteti citi in continuare. Organizatia Internationala pentru Protectia Animalelor a declarat, in anul 1931, la Florenta, Italia, data de 4 octombrie ca Zi Mondiala a Animalelor.
Senatorul Nicolae Mohanu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Disponibilizarea a 5.100 de mineri este mostenirea lasata de PSD actualei guvernari. Banii pentru platile compensatorii vor veni de la Banca Mondiala si de la bugetul de stat.
Ziua mondiala de lupta impotriva hepatitei:
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Banca Mondiala ar putea acorda Romaniei finantari de peste doua miliarde de dolari in perioada 2005-2008, in cazul in care programele derulate vor inregistra rezultate bune, a declarat directorul Bancii pentru Europa Centrala si de Sud, Anand Seth.
Daca pana acum Banca Mondiala isi stabilea strategia la Washington si o propunea autoritatilor de la Bucuresti, acum, pentru prima data, Guvernul roman participa ca partener egal la proiectarea programelor derulate de catre institutia financiara in Romania.
Romania si Banca Mondiala vor incheia, in luna iulie, un Parteneriat Strategic de tara pentru perioada 2005-2009, care va contine programe necesare integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana.
Romania ar trebui sa inregistreze un ritm anual de crestere economica de 8% pentru a elimina saracia absoluta pana in 2015, se arata intr-un studiu efectuat de Banca Mondiala, care analizeaza evolutia saraciei in fostele state comuniste.
"Guvernul a finalizat cu succes Acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. Obiectivul Acordului, pe care il incheiem, a fost asigurarea stabilitatii macroeconomice, in conditiile crizei economice. Acest obiectiv a fost atins. Romania s-a incadrat in tintele de deficit angajate.
Ziua Mondiala a BPOC (bronhopneumopatia obstructiva cronica) este marcata anul acesta pe 16 Noiembrie. Cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC, Societatea Romana de Pneumologie lanseaza campania Tu stii ce varsta au plamanii tai?.
Basescu s-a intalnit, miercuri, la Ljubljana, cu reprezentantii comunitatii romanesti din Slovenia, unii dintre acestia urandu-i deja "La multi ani!".
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei. Zeci de milioane de spanioli celebreaza ziua in care Cristofor Columb, in 1492, descoperea America.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica cu titlul: "20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 20 noiembrie, adica maine, sarbatorim Ziua Universala a Drepturilor Copilului.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Ziua Nationala. Google doodle inspirat din cultura poporului roman, de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la 1 Decembrie, printr-un doodle care contine un important element al culturii poporului roman: ... 1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric:
15 Ianuarie Nu vreau sa respir teorii ale conspiratiei asa ca am sa plec de la presupunerea ca cel care a decis ca 15 Ianuarie sa fie sarbatorita ca "Ziua culturii nationale" a fost de buna credinta.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com