Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (2.69 secunde)
Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa meargala cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.
Malformatiile cardiace congenitale reprezinta totalitatea anomaliilor structurale ale inimii prezente la nastere, fiind rezultatul unei alterari a dezvoltarii embriologice cardiovasculare.
Batai accelerate ale inimii. ... transpiratie, accelerarea batailor inimii. ... Daca durerea e constanta, atunci poate fi vorba de o masea, insa daca apare intermitent si se amplifica atunci cand te fortezi, poate fi legata de o afectiune a inimii.
Specialistii de la Academia Americana a Inimii spun ca hipertensiunea arteriala este o mare problema pentru sanatate si duce la afectiuni periculoase cum ar fi atacul de cord, insuficienta renala sau accidentul vascular cerebral. Totodata, ei spun ca medicamentele folosite pentru a trata tensiune arteriala ridicata sunt adesea agresive.
In Romania, Ziua Mondiala a Laptelui este sarbatorita in mod traditional in aceeasi zi cu Ziua Copilului - LaDorna s-a alaturat acestei festivitati prin organizarea de evenimente si activitati destinate copiilor.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: 7 aprilie - Ziua mondiala a sanatatii.
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania. Apelul vine chiar de Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale, care se desfasoara anual pe 17 mai.
Dupa ce a facut fel de fel de calcule dupa ultimele alegeri, Constantin Telegan, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, si-a propus ca, odata cu momentul in care PNTCD va ajunge la putere, sa schimbe si data la care se aniverseaza ziua nationala a Romaniei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii:
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
Sambata, 25 martie, crestinii praznuiesc prima sarbatoare a Maicii Domnului: ... Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc:
O natiune care a crescut ca Fat Frumos: 4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: Nicoleta Nicolau) Astazi este Ziua Americii! Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! Dupa 3 ani in care a stat doar in America si nu a mai venit deloc in tara, Anamaria Ferentz a decis sa-si viziteze familia.
In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Ziua Jandarmeriei Romane 5 aprilie: Ziua NATO 5 aprilie: Ziua mondiala a Tineretului 7 aprilie: Ziua mondiala a Sanatatii 22 aprilie: Ziua internationala a Pamantului 23 aprilie: Ziua Fortelor Armate Terestre Romane
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
google-analytics.com