Cautare

3663 de rezultate pentru "ziua inimii" (2.72 secunde)
10 Mai, Ziua regalitatii in Romania 10 mai este Ziua Regalitatii in Romania. ... Ziua de 10 mai a fost sarbatoare nationala pana in 1947, cand a fost inlaturata monarhia, iar regimul comunist a venit la putere.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. Ziua Politiei este cuprinsa si in Legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane (legea nr.
Pregatiri de huo la Ziua Nationala (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. ... Am mai vazut si in alte editii, din pacate, huiduieli la Ziua Nationala a Romaniei, in special, dar nu numai, sub regimul Basescu.
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este celebrata de logo-ul Google ce infatiseaza doua perechi de copii care danseaza un dans popular, imbracati in haine traditionale romanesti.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie, Google sarbatoreste Ziua Pamantului. Anul acesta Ziua Pamantului este sarbatorita de Google prin afisarea unui logo frumos si subtil, nu la fel de mare ca anul trecut, dar foarte placut: ... Veti gasi toate informatiile necesare despre Ziua Pamantului.
Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI 2014 cu un clip in care apar urmatoarele vietati: - PASAREA COLIBRI - CAMELEONUL - MACACUL JAPONEZ - GANDACUL DE BALEGAR - PESTELE BALON - MEDUZA De Ziua Internationala a Pamantului, 22 aprilie, milioane de locuitori ai planetei participa la evenimente dedicate efectelor schimbarilor climatice.
Nehotarata pana in ultima clipa in ceea ce priveste planurile pentru petrecerea de ziua ei, care a fost saptamana trecuta, pe 29 noiembrie, Ramona Badescu a anulat insa toate posibilitatile de a petrece la Roma, acolo unde locuieste de 22 de ani.
Odata cu natura, reinvia si iubirea, iar Dragobetele marca ziua in care intreaga suflare sarbatorea innoirea firii si se pregatea pentru venirea primaverii.
Ziua Nationala a Frantei. Parada militara impresionanta si focuri de artificii in centrul Parisului Ca in fiecare an de Ziua Nationala, in centrul Parisului a fost organizata o impresionanta parada militara, urmata de un spectacol aerian, iar seara se va incheia cu focuri de artificii.
Ziua limbii si teatrului idis Ziua limbii si teatrului idis este sarbatorita, incepand cu anul 2018, la 30 mai, fiind instituita prin Legea nr.
De Ziua Printesei, care va fi organizata peste o saptamana, Emmy va deveni membru cu drepturi depline al Comunitatii Regale. ... Pentru Gizana, Ziua Printesei este cel mai important eveniment din viata ei.
Ziua mondiala a astmului se marcheaza pe 7 mai 2013 In 2013, Ziua mondiala a astmului este marcata in intreaga lume pe data de 7 mai.
4 iulie - Ziua Americii. ... Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
ziua 2 (5 euro / persoana) - programele optionale (deplasare la Palatul Dolmabahce, croaziera pe Bosfor) - asigurare medicala de calatorie, optionala dar recomandata * Grup minim 30 persoane * Grup 25; ... Ziua 1: ... Cazare Istanbul Ziua 2: ... Cazare Istanbul Ziua 3: ... Cazare Istanbul Ziua 4:
"Ziua Romaniei - moment de pretuire a valorilor identitatii noastre romanesti" 1 Decembrie este Ziua Romaniei si reprezinta sarbatoarea tuturor romanilor, este ziua in care ne sarbatorim tara, stramosii, istoria, triumful idealului national si al sacrificiului uman pentru faurirea statului roman national, unitar, independent si indivizibil.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul:" 11 decembrie - Ziua internationala a muntelui", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua internationala a copilului", pe care o puteti citi in continuare. Ziua copilului sau Ziua internationala a copilului este, in multe tari, o sarbatoare pentru copii.
Ziua Marinei Romane, sarbatorita in Herastrau. Ce poti face duminica in Bucuresti Ziua Marinei Romane a ajuns la cea de-a 112-a aniversare.
Ziua Nationala a Transplantului in Romania a fost celebrata la Academia Romana in data de 15 aprilie 2011, printr-o manifestare la care au participat personalitati din domeniul medical intern si international, asociatii de profil, pacienti care au beneficiat de transplant de organe, precum si familii ale donatorilor.
Ziua de 15 mai a fost declarata de catre Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ca fiind Ziua Internationala a Familiei, printr-o Rezolutie data in septembrie 1993. La propunerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului si sustinuta de Patriarhia Romaniei, ziua de 15 mai a devenit oficial Ziua familiei romane.
google-analytics.com