Cautare

3662 de rezultate pentru "ziua inimii" (3.65 secunde)
"20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 20 noiembrie, adica maine, sarbatorim Ziua Universala a Drepturilor Copilului.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. ... Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august.
Ziua Nationala. Google doodle inspirat din cultura poporului roman, de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la 1 Decembrie, printr-un doodle care contine un important element al culturii poporului roman: ... 1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric:
15 Ianuarie Nu vreau sa respir teorii ale conspiratiei asa ca am sa plec de la presupunerea ca cel care a decis ca 15 Ianuarie sa fie sarbatorita ca "Ziua culturii nationale" a fost de buna credinta.
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane. ... In ziua de 17 septembrie 1996, Armata Romaniei a pierdut primul militar in teatrele de operatii de dupa 1990.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Nectarie in ziua de 9 noiembrie.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Dunarii - un eveniment international prea putin mediatizat in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ziua Internationala a Pamantului", pe care o puteti citi in continuare. Se apropie sarbatorile pascale si, intamplator sau nu, a treia zi de Paste coincide anul acesta cu Ziua Internationala a Pamantului.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. ... Totodata, cu cateva zile inainte de Ziua Pamantului, NASA a lansat un site pe care oamenii pot adopta parti ale planetei.
In plus, strugurii atarna intr-un ciorchine ce imita forma inimii, iar fiecare boaba de strugure seamana izbitor cu o celula de sange.
Una dintre teorii este ca estrogenul, care este inca produs in abundenta in organismul femeilor fertile, are efectul de a prelungi viata inimii, a oaselor si a altor organe.
SFECLA ROSIE Sucul din sfecla rosie contine aminoacizi, esentiali in dezvoltarea si mentinerea tesutului muscular totodata continutul crescut de potasiu din sfecla ajuta la intarirea muschiului inimii. ... - Continutul crescut de potasiu din sfecla, ajuta la intarirea muschiului inimii.
google-analytics.com