Cautare

3518 de rezultate pentru "ziua africii" (7.34 secunde)
Studiul realizat in primele sase luni ale anului trecut arata ca alte regiuni care se alatura Romaniei prin oportunitatile oferite investitorilor sunt nordul Africii si China, in timp ce statul cel mai convenabil din Europa Occidentala este Spania.
Aceste scaderi de pret vin ca urmare a campurilor petrolifere largi care nu sunt exploatate in prezent, din apropierea Marii Caspice, din vestul Africii si din Rusia.
Scaderile semnificative ale pretului aurului negru se datoreaza incetinirii ritmului de crestere a cererii globale si extinderii productiei petroliere in vestul Africii si in Orientul Mijlociu, explica analistii.
Potrivit autoritatilor de la Bruxelles, jumatate dintre imigrantii cu diplome univesitare din tarile mediteraneene ale Orientului Mijlociu si ale Africii de Nord locuiesc in Canada si in Statele Unite, in timp ce in Europa se afla circa 87% dintre cei care nu au studii superioare.
Romania se plaseaza, conform unui indicator agregat al dezvoltarii economico-sociale al Centrului Roman de Politici Economice (CEROPE), pe locul 45 din 50 de tari analizate, fiind la un nivel apropiat Braziliei sau Africii de Sud, dar peste Bulgaria, potrivit unui studiu publicat zilele trecute.
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Cele mai îndepartate destinatii au fost Insulele Mauritius si Insulele Reunion (în sudul Africii), Brazilia si Republica Dominicana. Dar, dincolo de turismul clasic, o componenta de data recenta a firmei este turismul de evenimente, care a adus o crestere semnificativa a cifrei de afaceri.
Cele mai îndepartate destinatii au fost Insulele Mauritius si Insulele Reunion (în sudul Africii), Brazilia si Republica Dominicana. Dar, dincolo de turismul clasic, o componenta de data recenta a firmei este turismul de evenimente, care a adus o crestere semnificativa a cifrei de afaceri.
Aceasta intrucat respectiva zona de navigatie situata in vecinatatea Cornului Africii, ce strajuieste stramtoarea care separa Oceanul Indian de Marea Rosie este bantuita de pirati de mult timp.
Compania se dezvolta pe pietele straine, in Grecia, in Nordul Africii si in Orientul Apropiat, aceasta fiind piata cea mai importanta de desfacere a transformatoarelor de mare putere, dar si a motoarelor produse la Craiova.
turneul final al Cupei Africii pe Natiuni (Gabon si Guineea Ecuatoriala) • 23-29 - Patinaj artistic: Campionatele Europene de la Sheffield (Marea Britanie) • 25-26 - Baschet:
Primul punct la obtinut la Marele Premiu al Africii. A terminat cursa cu dureri musculare insuportabile care si-au aratat coltii si in etapa belgiana.
Partida dintre echipele Suediei si Africii de Sud, din Grupa E, va avea loc miercuri, de la ora locala 13,00 (19,00 la Bucuresti), pe Stadionul Olimpic (Engenhao) din Rio de Janeiro.
In functie de criteriul geografic, 49% din veniturile Naspers sunt obtinute in Africa de Sud, iar 11% in restul Africii.
Leakey este o familie de arheologi si paleoantropologi cunoscuti pentru descoperirea de hominizi si a altor tipuri de fosiledin estul Africii.
Logo-ul infatiseaza muntii Africii si gorilele care i-au marcat viata lui DIAN FOSSEY. DIAN FOSSEY s-a nascut in ianuarie 1932, in San Francisco, si a studiat la Universitatea din California.
Messi a fost cel mai cautat in zona Africii si a Americii de Sud in timp ce Kim Kardashian domina "lumea civilizata" din Europa de Vest si America de Nord.
Magazinele Exotique ofera produse cu stil si originalitate, confectionate prin metodetraditionale de artizani din tari ale Asiei Tropicale, Orientului si Africii.
Cei doi prieteni pornesc, astfel, intr-o incredibila calatorie prin savana Africii de Sud in cautarea unui alt tinut, unde Charlie ar putea sa traiasca liber.
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor.
google-analytics.com