Cautare

3518 de rezultate pentru "ziua africii" (2.93 secunde)
ZIUA MUNCII, sarbatorita de Google printr-un Doodle special Google sarbatoreste, astazi, Ziua Muncii, printr-un logo special, care infatiseaza 4 personaje care muncesc.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. ... Incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita ai Ziua Culturii Nationale.
ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. ... 425/25 Octombrie 2004, ziua de 2 Mai a devenit Ziua Nationala a Tineretului.
Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. ... Ziua aceasta iti aduce multa inspiratie. ... Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita. ... O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica.
Fie ca esti intr-o relatie, fie ca la capitolul asta doar incerci marea cu degetul, ziua o sa capete o incarcatura erotica. ... E ziua in care se poate deschide un nou capitol in cartea dragostei.
13 mai, Ziua Dorului - o emotie transformata in sarbatoare. Astazi, #doruldecopilarie In 13 mai 2015, Romania a sarbatorit pentru prima data Ziua Dorului. ... In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
- La 24 octombrie 1968, pe la orele 15:47 GMT, navigam pe o mare calma, prin stramtoarea dintre Madagascar si coasta de est a Africii, cunoscuta sub numele de Canalul Mozambic.
Cand cele 3 interceptoare s-au apropiat, echipajul avionului spion a vazut cum OZN-ul se indeparteaza spre coasta Africii. Pilotii celor 3 avioane de vanatoare nu au zarit nimic.
Iluzii optice In 1955, Sievers a publicat cartea FARFURII ZBURATOARE DEASUPRA AFRICII DE SUD, prima lucrare mai extinsa de ufologie a unui autor german.
Etiopia a anuntat, marti, ca isi va retrage fortele din capitala somaleza, subliniind ca nu intentioneaza sa isi mentina trupele in Conrul Africii dupa incheierea misunii.
Aici intervin suspiciunile asiguratorului britanic, care vede in aceasta discretie solicitata de armator mai degraba o tentativa de musamalizare, sustin sursele noastre, din anturajul echipei aflate acum pe coasta estica a Africii.
Un alt caz este cel al misiunilor navale de patrulare antipiraterie ale NATO si ale Uniunii Europene din regiunea Cornului Africii.
In plus, cei doi inalti oficiali au discutat si despre evolutiile din regiunea Africii de Nord, dar si despre stadiul procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen.
Anterior lui Nastase, premiul fusese acordat, printre altii, presedintelui Egiptului, Anwar El-Sadat, presedintelui Africii de Sud, Frederique de Klerk, iar in anii urmatori regelui Spaniei Juan Carlos, in 2003, Papei Paul al II-lea, in 2004, si Iuliei Timosenko, in 2007.
Ulterior momentului 13 noiembrie a.c., au urmat alte atentate sau tentative de actiuni criminale in Franta, Belgia si nordul Africii /Tunis.
google-analytics.com