Cautare

3517 de rezultate pentru "ziua africii" (5.26 secunde)
Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii! ... Ziua solidaritatii celor ce muncesc!
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
in ziua a treia a ciclului menstrual, cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei si la sapte zile dupa ovulatie. Daca ziua a treia a ciclului menstrual cade la sfarsit de saptamana, atunci analizele se pot face in zilele 2-5 ale ciclului menstrual.
In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. ... Podgorenii respecta ziua de Constantin Graur in ideea ca, daca vor munci, graurii le vor distruge strugurii.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
In fiecare an, la 27 aprilie, Africa de Sud marcheaza Ziua Nationala. ... In acest an, Mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale.
In toate orasele din Romania autoritatile au organizat festivitati pentru a sarbatori ziua de nastere a marelui poet, proclamata de altfel Ziua Culturii Nationale. In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Luna mai este una a sarbatorilor si a celebrarii, incepe cum nu se poate mai frumos cu Ziua Internationala a Muncii (1 Mai)si se termina, anul acesta, cu sarbatoarea crestina a Rusaliilor (21 Mai), care insemna pogorarea Sfantului Duh, sau revarsarea Duhului asupra apostolilor, marcand inceputul misiunii acestora.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. ... Google a ales sa celebreze ZIUA INDRAGOSTITILOR printr-un DOODLE. ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Ziua Republicii (sau Proclamarea Republicii - Proclamazione della Repubblica) este sarbatorita pe data de 2 iunie.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece. ... ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C);
Luna iunie a inceput in tromba, cu Ziua Internationala a Copilului, in care, printre altele, si partidele mici, abia nascute din creuzetul prezidential, si-au sarbatorit membrii, pregatindu-se probabil de congres. ... Perioada amintita a culminat, pe 4 iunie, cu Ziua Internationala a Copiilor Nevinovati, Victime ale Agresiunilor...
- Astazi, la ora 13:07 a Romaniei, va avea loc Solstitiul de vara (ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta), eveniment care marcheaza inceputul verii astronomice. - In lume se sarbatoreste Ziua Europeana a Muzicii.
google-analytics.com