Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (3.46 secunde)
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu. ... Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
Ziarul Financiar, la 13 ani:
Or, scrie ziarul, "intensitatea cu care Batranul Continent pune, mai nou, pe tapet problema Ungariei constituie, indirect, recunoasterea faptului ca Europa a ezitat prea mult inainte de a reactiona la simptomele nedemocratice marcand evolutia Ungariei.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
Raspunsuri isterice Tonul si modelul dupa care presa est-germana a reflectat fenomenul OZN au fost stabilite in iunie 1949, printr-un articol din ziarul Neues Deutschland.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Desi de mai bine de un deceniu s-a specializat ca Editor Sanatate, la ziarul condus de profesionistii condeiului Marius Tuca si Dan Constantin, a lucrat si in alte domenii, cu jurnalisti de referinta:
In editorialul consacrat scrutinului romanesc, ziarul din Zurich evoca "tumoarea mitei" din Romania, deplangand scorul bun realizat de PSD, in pofida implicarii partidului "fottilor nomenclaturitti in numeroase scandaluri de coruptie". Ziarul mentioneaza "populismul" social-democratilor care, "in pofida crizei economice ti financiare, au promis alegatorilor soarele de pe cer".
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Potrivit directorului centralei, Serghei Sakov, citat de ziarul Flux, o decizie privind sistarea livrarilor catre retelele de distributie Chisinau, Centru si Sud - retele ce fac parte din grupul Union Fenosa - principalul furnizor de electricitate in Republica Moldova - va fi luata in cazul in care Chisinaul nu va fi de acord sa plateasca 4,06 centi pentru un kilowat-ora.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza.
Tot cei de la Ziarul au fotografiat-o pe tanara doctorita in timp ce intra in spital (foto: ziarul.ro). ... Imaginile au fost surprinse de paparazzii de la Ziarul, publicatia afland si cateva informatii despre iubita, intre acestea strecurandu-se insa cateva erori.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
• Premiul "Ma, da-te-n-plm, tu ai obiectii?!" I-a fost acordat "marelui om de presa, osanalistului Cornel Nistorescu, care, aflat in prima zi la conducerea ziarului Cotidianul, a cenzurat un articol, apoi a gonit toata redactia care avea opinii politice "gresite", dupa care a condus ziarul pe cele mai inalte culmi ale falimentului moral si economic.
Este inchis ziarul L'Independance Roumaine si directorul acestuia, Emil Galli, este expulzat din tara . ... Intors acasa, se pomeneste insa cu Eminescu, care avea cu el un exemplar din ziarul Timpul, in care tocmai ii aparuse articolul despre Emile Galli. ... Un mic dementi (dezmintire) in organul (ziarul) dumitale n-ar strica.
google-analytics.com