Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (3.30 secunde)
'Am o firma de publicitate, dam banii de publicitate la ziar, prin firma asta...'. Sunt si ziaristi care, chipurile, sunt consultantii unui om politic si au si emisiuni la televizor si pe urma il aduc in emisiune - chiar la televiziunea publica, uneori - si spun:
Presa ucraineana a publicat saptamana trecuta o informatie ce avea drept sursa un ziar britanic, care cita serviciile speciale ucrainene, potrivit carora unul dintre diplomatii rusi carora le-a fost recomandat sa paraseasca Ucraina impartea lunar organizatiilor proruse cate 100 de mii de dolari pentru mituirea unor persoane influente si pentru recrutarea de informatori.
Vad o Romanie cu o singura televiziune si un singur ziar. Am spus acum ceva ani ca am sa le scot oamenilor din cap 'cucul cu autostrazile'.
Vad o Romanie cu o singura televiziune si un singur ziar. Am spus acum ceva ani ca am sa le scot oamenilor din cap "cucul cu autostrazile".
"Na, fa, ca te-am facut si first lady!" In ultimul numar al "Academiei Catavencu" este descrisa, cu lux de amanunte, o scena petrecuta dupa alegerile din 2004, in redactia "Evenimentului zilei", unde Basescu a mers pentru a-si arata recunostinta pentru sprijinul dat de ziar in campanie.
Tot in aceeasi saptamana echipa doamnei Minca a raspandit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat "Colegiul 19".
"Sperantele guvernului roman de a impune un pachet de austeritate nepopular au ramas blocate intr-un mod spectaculos vineri, cand Curtea Constitutionala a decis ca unele dintre masuri sunt neconstitutionale", scrie prestigiosul ziar financiar britanic.
Documentul a fost trimis si eurodeputatilor, dar si unui ziar bucurestean care ar fi refuzat sa o publice. Pe de alta parte, niciunul dintre europarlamentarii PD-L contactati de Cotidianul nu au confirmat incidentul dintre Elena Basescu si Monica Macovei.
"Ponta si-a construit notorietatea prin atitudini de pusti obraznic (...) Cred ca face deservicii severe interesului opozitiei si al partidului nostru", a spus Geoana tot intr-un interviu pentru acelasi ziar.
"Am vazut un interviu intr-un ziar al unui gargarita, gagauta de la minister, ca ei au fost informati cu doar trei zile in urma despre acest proces.
Eram anul IV si am inceput sa fac un ziar la Liga Studentilor. Il scriam si il vindeam apoi pe strada.
Pai, voi puteti sa scoateti un ziar acum? A.: Multi romani spun ca anii de dupa Revolutie au fost groaznici.
Daca maine vrei sa deschizi un ziar si vrei sa-i dai un nume care deja e inregistrat la OSIM, poti negocia cu apartinatorul sa ti-l vanda." • Bogdan Theodorescu, profesor SNSPA:
"Daca ma dati in ziar cu numele, o sa fiu primul zburat din Directie daca domnul Bota ajunge din nou secretar de stat", spune barbatul.
Si nu numai acest ziar. Diversi comentatori, cum este, ca sa dau un singur exemplu, Tiberiu Iacob, care conduce site-ul Inpolitics, sustine si el eventualitatea reinstaurarii monarhiei.
Asa ca zilele acestea, un ziar mai put in cunoscut, dar in care scrie editoriale si Dna. Elena Udrea, reincalzeste ciorba cu afacerea "Negoita si Banicioiu" cu minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal.
Iau doar faptele, adica articolele de ziar publicate. De ceva vreme, toti editorialistii specializati in politica interna de la "Romania libera" au devenit dintr-o data si cu totii violenti critici ai presedintelui Basescu si, subsecvent, ai PDL.
Cum e cu putinta, simbolic vorbind, ca intr-un ziar al puterii sa inceapa atacul contra mea, invocind apararea familiei Basescu, tocmai Andrei Alexandru, vechi informator al Securitatii si agent de influenta care ne-a dinamitat eforturile de refoma in anii nouazeci, devenit apoi seful de cabinet al lui Nicolae Vacaroiu?
Si acelasi ziar adauga o propozitie importanta. Potrivit careia, "UE nu se poate transforma intr-o politie a gandirii (unguresti) daca nu vrea sa se distruga".
Vedem si noi ca se spune in presa ca s-a votat cu 5 la 4, chiar am vazut recent un articol intr-un ziar ca toate deciziile se iau cu aceasta formula, de 5 la 4.
google-analytics.com