Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (2.82 secunde)
Presedinte - Mircea Iustian zis PUPY care s-a facut de ras la conferinta de presa de la lansarea PLD la Constanta, cand in fata liderilor partidului un reporter de la un ziar local i-a spus:
Intr-un interviu acordat unui ziar central, seful Executivului spune ca presedintele Romaniei se afla intr-o continua campanie electorala si ca a devenit autorul unor actiuni ostile.
Ne-am salutat o singura data pe strada, el era in masina, eu plimbam cainele. Asta a fost intalnirea noastra", a comentat Mironescu unele reprosuri expuse la adresa sa de Matei intr-un ziar.
"Aceasta chestiune nu e definitiva si declaratiile domnului Berceanu mi se par hazardate, politicianiste si facute sa umple spatiul de ziar.
Publicatia are formatul si aspectul unui ziar de tip tabloid, fiind tiparita pe hartie de calitate si bogat ilustrata. Intitulata "Referendum - Demagogul", publicatia are o prima pagina ocupata integral de o fotografie reprezentandu-l pe presedintele suspendat Traian Basescu avand ochii inchisi.
sustinerea Guvernului PNL-UDMR pana la euroalegeri in schimbul a 10 milioane de lei (3 milioane de euro) pentru fiecare judet, scria un ziar central saptamana trecuta.
"Am citit in ziar despre un parc pentru copii din Micro 17. In acel articol se arata si o masa de tenis intoarsa cu susul in jos.
Cele mai tari declaratii "Am citit intr-un ziar despre un parc pentru copii din Micro 17. In acel articol se arata si o masa de tenis intoarsa cu susul in jos.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, afirma intr-un interviu acordat unui ziar central, ca liberalii pot relua colaborarea cu democratii, atunci cand PD nu va mai fi sub "dirijarea oculta" a lui Traian Basescu si nu va mai fi condus de "un yesman penibil, cum este Boc".
Potrivit aceluiasi ziar Krónika, tot politistii au agresat, la Sfanta Ana, un grup de sapte motociclisti de etnie maghiara, iar ziarul Szabadság este citat cu un articol despre o agresiune indreptata de doi tineri romani asupra unei studente din Cluj, apartinand tot etniei maghiare.
In momentul cand am ramas la masa doar eu cu Daniel Meze, (reporter la un ziar local - n.r.), Calin Popa m-a chemat la el la masa sa ma intrebe ce am cu tatal lui si de ce l-am catalogat ca fiind dinozaur si politician expirat.
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Ioan Rus sustine ca adversarii proiectelor lor "nu sunt doar din PSD, sunt din toate partidele si chiar din afara sferei politice". "Cu hartia de ziar care contine acuzatii la adresa noastra am putea acoperi o parte din Casa Poporului.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Anunturile in ziar au fost date, sigur eu am fost in comisie, a castigat, trebuie insa sa bagam decizia in Consiliul Local, pe 28 august.
Potrivit unor surse din PSD citate de acest ziar, Ioan Talpes l-a contactat pe Mircea Geoana pentru a-i propune o formula de colaborare electorala in perspectiva alegerilor parlamentare, episodul fiind relatat de presedintele PSD intr-un cerc restrans al liderilor partidului.
"Gurgu are bani, e un proxenet care duce fete in Spania, are numai 8 clase si abia poate sa citeasca o pagina de ziar pana la capat, dar crede ca totul i se cuvine.
Potrivit liderului liberal, partidul va edita in perioada electorala si un ziar de campanie, "Constanta liberala", precizand ca intentia PNL este aceea de a-i scoate la vot pe acei romani dezamagiti de prestatia actualei guvernari.
Orice ziar din Romania poate trimite la MTS sau la Ministerul Mediului sau la Ministerul Comunicatiilor ceea ce am trimis noi catre MTS.
Presedintele Romaniei Traian Basescu (foto) este unul dintre cei mai de succes politicieni din prima jumatate a anului 2009, scrie duminicã un ziar rusesc, atribuindu-i succesul obtinut la CIJ in disputa cu Ucraina sau implicarea in evenimentele din R.
google-analytics.com