Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (3.17 secunde)
(Simona BADULESCU) Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
Reputatul publicist si caricaturist Octavian Andronic, editorul unui ziar on-line, afirma ca o veritabila mostra de iresponsabilitate politica o reprezinta aceasta declansare prematura a campaniei pentru primaria Capitalei in care s-a angajat Elena Udrea - confirmandu-si astfel, implicit, esecul din cele doua domenii ministeriale pe care le pastoreste pagubos:
Printul Paul a sustinut ca a citit in ziar ca este invitat la Comisia Juridica, dar ca i-a fost retras accesul la dezbateri de catre presedintele comisiei, Peter Eckstein Kovacs, pe motiv ca doar avocatii celor doua parti trebuie sa fie prezenti.
Pentru edificarea opiniei publice, sub aspectul pregatirii, experientei si responsabilitatii, spre deosebire de dumneavoastra, am terminat liceul la 19 ani, la zi si ca sef de promotie, am absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj - Napoca, la 24 de ani, la zi si cu media aproape 10, iar, inainte de a intra in politica, am fost procuror, jurnalist, director de ziar si prefect in judetul Satu Mare.'
Nu stiu de ce, si la voi la ziar, cand scrii ceva, trebuie sa-ti placa in primul rand scrisul. GdS:
Acelasi ziar a fost interzis de cei doi la parastasul opulent al bugetului local".
• Deontologul Nistorescu, comentator de 5 miliarde de lei Unul dintre comentatorii "grei" ai postului Realitatea TV si sef peste defunctul ziar "Cotidianul", conservat acum in stare latenta de online, Cornel Nistorescu, apare conform documentelor obtinute de ziarul "Curentul" ca unul dintre cei mai bine platiti mercenari media.
Intr-un ziar, iti sare in ochi un titlu intocmit cu mestesug sau un reportaj adus de talentul autorului pana in vecinatatea prozei.
"Cu privire la ce a aparut astazi intr-un ziar central, vreau sa spun extrem de clar si cu fruntea sus:
O tipa da anunt la ziar: Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca.
"Replica" a fost primul ziar care a dezvaluit acest lucru, provocand, in prima instanta, reactia bizara a DNA, care a simtit nevoia sa declare public ca nu-l are in atentie pe Rusanu.
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan. Pret cartea + ziar: 14,99 lei. Cartea poate fi un cadou frumos pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
El a mai spus ca liberalii bihoreni s-au saturat de presedintele PD Bihor, Petru Filip, care isi face imagine pe bani publici si se infrupta din ei, facand aluzie la infiintarea unui ziar al Primariei oradene, precum si la contracte pentru lucrari publice atribuite unor firme de constructii ale membrilor PD Bihor, cu care primarul "este tovaras de afaceri".
Familia Popescu (1987 - o carte mica, pe hartie de ziar, aparuta ca supliment al revistei Coco - Convingeri Comuniste) si Cuvant inainte (1988).
De precizat ca proiectul de lege - considerat de unii o adevarata "vanatoare de vrajitoare" - a fost initiat de parlamentarii liberali Mona Musca (la randul ei suspectata ca a fost colaborator al fostei Securitati, dupa cum a aparut in paginile unui ziar central), Adrian Cioroianu, Viorel Oancea si Eugen Nicolaescu.
Practic, in scurt timp vom avea si un ziar al studentilor in care vom merge pe adevar si pe demascarea celor care au ceva de ascuns", a spus Delia Mihaiu, reprezentanta a Sindicatului Studentilor Democrati de la Universitatea din Petrosani.
E drept ca in perioada proletcultista, o poezie sau un articol aparute pe prima pagina de ziar, in care se preamareau cuceririle revolutionare ale clasei muncitoare, aduceau autorilor beneficii pecuniare exorbitante.
ideile sale erau exprimate in mod magistral intr-un ziar, Timpul, pe care il transformase in cotidian national. In aceasta publicatie demascase coruptia politicienilor romani si grasele comisioane pe care acestia le incasasera din concesionarea cailor ferate.
Pe acestea le-am aranjat in carte, dar am inclus si cateva texte inedite - nu tot ce discutam putea fi publicat in ziar, doar discutiile mai lungi, inchegate.
Au aparut si articole de ziar cu imagini. S-a gandit atunci - nu cumva s-a intalnit si el cu un OZN?
google-analytics.com