Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (2.58 secunde)
Sa spuna oamenilor care ziar minte, care exagereaza, care spune ca e independent si el e prieten cu toti cei care-i dau un ban.
Citesc intr-un ziar central un atac dur la adresa reformei justitiei propusa de ministrul de resort, atac la care s-au raliat majoritatea celor din justitie. ... In acelasi ziar aflam ca la Galati, dupa moartea procurorului Panait, dosarul cuprinzind peste 600 de decizii definitive care n-au fost executate a disparut.
Citesc intr-un ziar central un atac dur la adresa reformei justitiei propusa de ministrul de resort, atac la care s-au raliat majoritatea celor din justitie. ... In acelasi ziar aflam ca la Galati, dupa moartea procurorului Panait, dosarul cuprinzind peste 600 de decizii definitive care n-au fost executate a disparut.
In foaia respectiva scrie ca i-am adus mari prejudicii de imagine fiindca i-am dat poza la ziar si vrea pentru asta un miliard de lei.
Pentru ca, sa zicem ca un coleg de-al meu, ar veni sa-mi spuna mie, ca sef de redactie de ziar, ca se duce in Irak, c-asa vrea el, sa ia interviu unui presedinte care mai sta doua saptamini si, mai mult decit atit, pe banii unui arab urmarit de toata lumea in Romania.
Am primit un mesaj de la un fost director de regie municipala, care mi-a spus cum am avut tupeul sa scriem ca nu stiu ce afacere s-a oprit in urma unui articol de ziar, cind de fapt el a oprit-o.
Citeva rinduri de ziar nu pot reda ce voteaza consilierii si mai ales cum voteaza, cum se desfasoara sedintele. ... Relatarile despre sedintele de Consiliu Local au alocat din ce in ce mai putin spatiu in ziar, pentru ca sint considerate, am observat noi, neinteresante.
Un ziar scrie: ... Un ziar explica: "Aceasta idee (...) vrea sa-i dea timp presedintelui sa aleaga un nou director fara a fi supus presiunilor".
Daca un ziar scoate din palarie un nume de politician, om de cultura sau de media care a turnat la Securitate, atunci creste notorietatea si vinzarea acelui ziar.
Ce ne-a fost noua insa greu sa intelegem a fost reprezentat de cazul articolelor aparute in acel ziar italian, care ne facea cu ou si cu otet. ... E parerea lor, e un simplu articol de ziar.
Navigam, cu viteza de dorit cat mai sprintara, in cautare de adrese ale celor dragi, de felicitari de transmis online sau, pur si simplu, in cautarea unui buchet de stiri cu care sa umplem rapid un ziar sarbatoresc.
Subiecte atractive, anchete furtunoase, dar in primul rand jurnalisti care sa aiba flerul sa le descopere si sa le transforme in articole, acestea sunt doar cateva dintre calitatile pe care, cred eu, ar trebui sa le aiba un ziar.
Pentru materiale, pentru diverse probleme legate de ziar sau personale. ... Probleme sunt, n-avem oameni care sa le sesizeze nu doar in paginile unui ziar.
Despre ei nu veti citi nimic niciodata in ziar, nici de bine, nici de rau. ... sa ma asigur ca un eveniment care prezinta interes pentru toti cetatenii va fi reflectat in ziar.
Evacuat de la putere, PSD-ul se razbuna pe "o anumita parte a presei” Este vorba de concedierea fortata a redactorului-sef Dan Turturica de la "Evenimentul Zilei” - binecunoscut ziar antiguvernamental caruia patronii de la trustul "Ringier” au mai incercat, nu demult, sa-i impuna o atitudine mai umana fata de PSD.
de fond din ziar, la emisiune la o televiziune am fost cu primarul Iasiului in functie, primar PSD care a adus primari in Iasi care au investit peste 800 de milioane de euro - asa mi-a spus domnia sa - primar al Iasului care a adus cateva milioane de euro fonduri europene nerambursabile...
Referitor la acuzatiile ce i-au fost aduse intr-un ziar local, cu privire la proiectul SAPARD pe care l-a facut pentru ferma sa din localitatea Doba, Ioan Marchis a reamintit faptul ca atunci cind a initiat acest proiect, respectiv anul trecut, a anuntat presa cu privire la acest aspect.
Mai mult, avocatul acesteia si o colega de la acelasi ziar au fost impuscati mortal in plin centru al capitalei ruse.
Un consilier al fostului candidat la presedintia Iranului Mir Hossein Moussavi a afirmat, intr-un raport adresat Parlamentului, ca 69 de persoane au murit in timpul violentelor care au urmat realegerii controversate a lui Mahmoud Ahmadinejad, relateaza un ziar reformator.
Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
google-analytics.com