Cautare

5661 de rezultate pentru "ziar adevarul accident rutier 28 08 2010" (3.09 secunde)
Adevarul Holding a renuntat la colaborarea cu Ioan Grosan - care a inceput sa scrie editoriale in cotidianul Adevarul incepand din 2010 - dupa ce CNSAS a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate calitatea de colaborator al fostei Securitati a scriitorului, anunta Mediafax.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat.
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Am fost, pentru o scurta perioada, un ziar destinat asa-ziselor elite. Un ziar in care lipseau pana si programele posturilor de televiziune, motivatia fiind ca “elitele“ nu-si pierd vremea uitandu-se la televizor.
In primul rind, pentru ca fiecare ziar are cititorii sai, iar replica la un articol de presa se face in mijlocul media care a provocat-o.
ZIÁR ae n. ... Lucrez de ani multi in presa, dar ma intreb si astazi ce este un ziar, dincolo de definitia sa. ... Prin simplul gest de a scoate din buzunar cativa banuti, el legitimeaza existenta unui ziar si a oamenilor in carne si oase din spatele semnaturilor.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta. ... 28 ianuarie 1976, Romania - d. ... Adevarul, Wikipedia)
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Ion Cristoiu publica in Adevarul articolul "Cum poti deveni imun la presa care vrea sa te tampeasca", pe care il puteti citi in continuare. ... Bijuteria a aparut in numarul din 28 februarie 1879 al revistei umoristice "Bobarnacul".
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
A fost redactor sef la cel mai mare ziar de dupa revolutie, Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoiu la vremea aceea.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Moare Adevarul a doua oara? ... Val Valcu) Criza salariilor din trustul lui Dinu Patriciu este un accident, care va fi depasit dupa ce trece vara si incep oamenii sa cheltuie mai mult la Mic.ro, sau anunta inchiderea fabricii de carti si DVD-uri?
La un moment dat, cel mai cumparat ziar din Romania era Libertatea, un tabloid ca toate celelalte, cu un model de afaceri foarte simplu si eficient, anume sa ofere cititorilor "ceea ce vor".
google-analytics.com