Cautare

16 de rezultate pentru "zaris" (3.55 secunde)
Institutul Social Democrat (ISD), condus de deputatul PSD Adrian Severin, a criticat, intr-un comunicat de presa, inclinatiile dictatoriale ale presedintelui Basescu, invocand „pericolul neocezarismului basescian“ pentru democratie.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu intentioneaza sa mai obtina un mandat in Parlamentul Romaniei, in acest sens exprimandu-si chiar si colegiul pe care vrea sa candideze - colegiul cu numarul 7, care cuprinde atat zone din municipiul Constanta, dar si din comuna Valu lui Traian.
Falanga prezidentiala incepe sa inregistreze esec dupa esec.
Afirmatia "Partidele gresesc profund " ii apartine lui Traian Basescu, a repetat-o cu obstinatie in mai multe ocazii, inclusiv la cateva ore dupa demiterea Guvernului Boc, cand devenise evident ca fraiele democratice ale puterii in stat revenisera acolo unde le e locul - in mana partidelor politice parlamentare.
SFARSITUL REGIMULUI BASESCU (Autor: GABRIEL SAVULESCU) CORESPONDENTA DIN KOLN, GERMANIA USL este incontestabil castigatorul alegerilor locale din 10 iunie 2012.
CorectNews: Fuga de referendum - o infrangere strategica a Presedintelui-suspendat (Autor: Adrian Severin) Pana acum lupta dintre USL si Presedintele Basescu a servit cel mai mult PDL.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni.
Bradul plin de luminite si globuri stralucitoare ne cheama pe toti in parcul Sebastian pentru a simti din plin atmosfera Craciunului, ce ne face pe toti un pic mai buni si mai fericii.
SOIR: Observandu-i pe cei activi zilele astea E clar cea mai vulgara generatie din istoria Romaniei (nu s-a vazut asa ceva strict niciodata, in vulgata, scris, folclor etc.), si in acelasi timp o generatie morala sau cu revendicari morale.
AM PRESS : Eu, Lucian Avramescu, refuz pensia aprobata de regimul Basescu-Ponta! Cand eram adolescent imi intrase in cap ca voi muri la 27 de ani.
Pe vremea lui Ceausescu, propaganda lansa cind si cind campanii de vinatoare impotriva aprozaristilor, chelnerilor, functionarilor din primarii care luau bacsis.
Pe vremea lui Ceausescu, propaganda lansa cind si cind campanii de vinatoare impotriva aprozaristilor, chelnerilor, functionarilor din primarii care luau bacsis.
Cearta politica din Romania proaspat europeana se conceptualizeaza, se intelectualizeaza. Parlamentarii nu se bat in direct la televizor, ca in Coreea de Sud, Taiwan sau Ucraina, ci denunta inscrisuri incriminatorii ale presedintelui sau ale premierului.
Am fost curioasa, ieri, sa cercetez doua-trei bloguri ale politicienilor. M-a instigat blonda Udrea, careia deja ii facuse reclama o televiziune centrala, care zarise cele mai noi panseuri de viata ale eroinei mentionate.
google-analytics.com