Cautare

943 de rezultate pentru "www antena 3" (2.61 secunde)
Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
Valoarea totala a ofertei castigatoare se ridica la 3. ... Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Potrivit reprezentantilor postului, Vox News se va diferentia de principalii competitori - Antena 3 si Realitate TV - prin "calitatea programelor". ... In prezent, segmentul televiziunilor de stiri din Romania este disputat de Antena 3 si Realitatea TV.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici. ... Cum auziti de ciocan sau de organ va pleaca mana, domnule Patapievici", a spus Mircea Badea, la Antena 3, in editia din 3 septembrie.
Andreea Cretulescu a debutat in presa in 1993, ca reporter la Cronica romana, a continuat la Curierul national, dupa care a intrat in televiziune, lucrand la Tele 7abc, Antena 1 si Realitatea TV.
Sebastian Vladescu a recunoscut, sambata, in cadrul emisiunii "Q&A", la Antena 3, ca el a propus varianta impozitului diferentiat, deoarece aceasta "ar fi reglat mai mult din deficientele sistemului bugetar si fiscal".
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Curierul National, Jurnalul National, Antena 1. ... Multa vreme Jurnalul National si Antena 1 au reprezentat a doua mea familie, ba chiar as spune ca, intr-o anumita perioada, au fost prima mea familie, perioada aceea in care imi vedeam familia in somn.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Codrut, vezi ca te suna cineva de la Antena sa dai niste explicatii apropo de toate porcariile astea si rugamintea mea e urmatoarea: si acum la Antena, si maine cand faci interviul pentru luni, si in cele doua comunicate de maine, baga o fraza cu aceeasi idee:
• Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, ca Sorin Oancea i-a trimis deja lui Dan Voiculescu demisia sa "in plic", insa va ramane in continuare actionar la Antena 3 (unde detine 25% din actiuni) si la Radio Zu (unde detine 10%).
Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil:
Inainte de Realitatea TV, Adelin Petrisor a lucrat, timp de noua ani, la Antena 1 si s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo si Israel. ... Adelin Petrisor este casatorit cu frumoasa stirista Maria Coman de la Antena 3.
Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Vroiam sa fiu microchirurg genetician!", a spus Niels Schnecker in emisiunea de sambata, 16 iulie, "Dincolo de aparente", de la Antena 2.
Dani Otil si Razvan Simion, realizatorii matinalului de la Antena 1, au dat lovitura. ... Antena 1 a pus in joc suma de 200.000 de euro pentru concurentul cu cea mai buna voce din competitie.
Antena 1 informeaza: ... Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Un fost consilier pe probleme economice al presedintelui american Barack Obama sustine ca omenirea este aproape de un posibil razboi.
Am incercat, astfel, sa protestam impotriva inchiderii Antena 3. ... De aceea nu vor reusi sa inchida Antena 3. Oamenii au nevoie de presa anti-regim:nu o gasesc la televizor, o vor gasi la radio sau pe net.
Ea s-a retras din televiziune la sfarsitul lunii mai 2009, renuntand la emisiunea "Duminica in familie", pe care o prezenta la Antena 1.
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. Dar pe Ciutacu si Badea imi place sa-i si ascult.
google-analytics.com