Cautare

943 de rezultate pentru "www antena 3" (3.18 secunde)
- Dan Voiculescu spunea ca a platit si pentru dezvaluirile facute de Antena 3 de-a lungul vremii. ... - Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. ... Este vorba de canalele de televiziune RTV si Antena 3.
www.click.ro informeaza: ... Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Antena 3 informeaza:
"Plimbarea" de la Cotroceni a Antenei 3 e serioasa (Autoare: Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii".
Domnule Ciolos, Antena va apartine! ... Antena 1 si Antena 3 nu au fost condamnate in dosarul ICA si nu au nicio vina ca proprietarul spatiilor in care functioneaza a fost deposedat de ele. ... Asadar, domnule prim-ministru, Antena va apartine!
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
In termen de doua zile (fata de trei zile prevazute anterior) de la aducerea la cunostinta a datei alegerilor, partidele politice, aliantele politice sau aliantele electorale sunt obligate sa solicite conducerii serviciilor publice de radiodifuziune si de televiziune acordarea timpilor de antena.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Purtatorul de cuvant vrea sa corecteze dezinformarile pe care Realitatea TV si Antena 3 le profereaza, dezinformari care se repeta in fiecare zi", a spus premierul, dupa ce a insfacat microfonul Realitatatii TV din mana reporterului.
PC detine azi 1 senator (Dan Voiculescu), 3 deputati (Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian) plus trei posturi TV: Antena 1, Antena 2 si Antena 3.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
3. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Bravo, Antena 3, a fost din nou noaptea voastra, una de jurnalism adevarat! ... Crin, declaratie telefonica la Antena 3:
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
google-analytics.com