Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (2.87 secunde)
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". ... Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 70 de copii cu dificultati materiale din judetele Iasi, Dolj, Valcea si Ialomita.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); ... au format Consortiul World Wide Web, care are drept obiectiv dezvoltarea webului, standardizarea protocoalelor si incurajarea legaturilor dintre site-uri.
Cel putin 15.000 de carti, reprezentand literatura beletristica, enciclopedii si lucrari de specialitate, isi propune World Vision Romania sa stranga prin campania "Cu o carte schimba o viata";
Marti, 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii, intre orele 10.30 - 11.30 fundatia World Vision Romania organizeaza un flash mob pentru a promova lectura.
Cu toate ca este cunoscuta pentru sprijinul acordat copiilor defavorizati si pentru programele de interventie umanitara în situatii de urgenta, un rol central în activitatea World Vision România îl au programele de dezvoltare comunitara.
In luna octombrie, campania World Vision Romania "Vreau in clasa a noua" are loc in restaurantele KFC si Pizza Hut. ... Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 57 de copii fara posibilitati materiale.
Angajatii Roche Romania, in colaborare cu World Vision Romania, au devenit donatori de viitor. ... In acest an, Roche Romania colaboreaza cu World Vision Romania in programul "Donator de Viitor" al carui ambasador este Oana Cuzino.
In data de 1 decembrie se lanseaza un nou proiect romanesc, ce poarta numele de City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc, pe care o puteti gasi in principalele puncte de distributie din Bucuresti si din tara.
Voltaj a acceptat provocarea #mergdescult a asociatiei World Vision si a dat leapsa mai departe in timpul concertului din cadrul Targului de Craciun din Capitala, in fata a mii de oameni. ... Ne bucuram ca am putut sustine aceasta campanie, creata de World Vision Romania.
Reprezentantii Hope&Age Direct vor distribui personal aceste obiecte, alaturi de echipa World Vision - Biroul zonal Craiova si cu sprijinul jandarmeriei.
Organizatia World Vision Romania a organizat miercuri, 17 octombrie a.c., evenimentul de finalizare a Proiectului de dezvoltare economica derulat in perioada octombrie 2007 - septembrie 2012 in comunele Aroneanu, Ceplenita, Costuleni, Golaiesti si Vladeni din judetul Iasi.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
Articolul se baza pe un studiu al organizatiei World Vision.
Acest numar a crescut intr-un ritm accelarat in ultimii 5 ani, un studiu efectuat de catre World Vision Romania indicand ca principale cauze saracia (45%) si rezultatele slabe la invatatura (37%).
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
Fenomenul World of Tanks : ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Peste 21 de mii, daca am lua in considerare doar "like"-urile date paginii de pe Facebook a World of Tanks Romania.
google-analytics.com