Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (2.61 secunde)
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
Cupra se bazeaza pe experienta acumulata de Seat în WTCC (World Touring Car Championship). A fost construit de aceeasi echipa care a pregatit masinile Seat Leon pentru WTCC, fiind, practic, versiunea de strada a autoturismelor care au impresionat în acest campionat în ultimul an.
Cupra se bazeaza pe experienta acumulata de Seat în WTCC (World Touring Car Championship). A fost construit de aceeasi echipa care a pregatit masinile Seat Leon pentru WTCC, fiind, practic, versiunea de strada a autoturismelor care au impresionat în acest campionat în ultimul an.
Numarul turistilor straini care vor vizita Rom‰nia in acest an ar putea creste cu circa 22% fata de anul trecut, c‰nd au sosit in tara noastra peste 1,7 milioane de turisti, potrivit unui studiu realizat de World Travel & Tourism Council (WTTC) si publicat de compania Peacock Hotels.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
WWOOF (Oportunitati din Lumea Intreaga la Ferme Ecologice / World Wide Opportunities on Organic Farms) este o retea internationala de ferme ecologice care ofera oamenilor posibilitatea de a voluntaria la ferme si de a trai o experienta unica lucrand, discutand despre agricultura ecologica si explorand viata la sat.
- CSCT apartine Dubai Port World, unul dintre liderii mondiali in domeniul operarii containerelor transportate pe cale maritima, companie care a concesionat de la Administratia Porturilor Maritime modernul Terminal de Containere din Portul Constanta Sud) "a creat 586 locuri de munca, a reinvestit intregul profit realizat, in paralel cu efectuarea de investitii suplimentare considerabile pentru crearea locurilor de munca existente in prezent si pentru investirea in construirea de platforme, cladiri si achizitionarea de utilaje".
Aceasta promisiune se concretizeaza inclusiv prin demararea procedurilor de afiliere atat la Eco-hotel (pe plan international), cat si la "Small Luxury Hotels of The World".
La randul sau, secretarul general al World Medical Association (WMA), Otmar Kloiber, a spus ca, in prezent, medicii din anumite clinici din Germania lucreaza si ei 16-18 ore si ca acest program ar trebui redus.
The Re-Enslavement of Black Americans from the Civil War to World War II", care examineaza precis si elocvent un sistem de reprimare rasiala.
Organizarea anuala a cursei de Formula 1 pe apa, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competitie mondiala Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambitioase proiecte investitionale intr-un nou pol al luxului in Romania.
Expertii solicita reforme ale sistemului universitar care sa le permitastudentilor mai mult timp pentru studiu. Citeste mai mult pe www.dw-world.de.
Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. Astazi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center.
Pe forumurile internationale, despre "The best road in the world" - Cel mai spectaculos drum din lume, asa cum a fost caracterizat Transfagarasanul de catre Jeremy Clarkson, se vorbeste ca despre unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania.
Ultima sansa pentru o casa, reprezentand a 15-a editie a tragului imobiliar tIMon, este deschis la World Trade Center Bucuresti , intre orele 10.00 si 19.00, pana duminica, 6 decembrie 2009.
Dubai World, o megacorporatie cu activitati in constructii faraonice si investitii imobiliare in intreaga lume, a cerut o pasuire de 6 luni a datoriilor care se ridicau la astronomica cifra de 59 de miliarde de dolari.
Duster, prezentat de World Records Academy drept cel mai accesibil SUV din lume, va putea fi achizitionat in Romania la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune si dotari.
Consumatorii de Coca-Cola au sansa de a castiga aproximativ 40.000 de mingi de fotbal Adisas, 56 de LCD-uri Sony si 5 excursii pentru 2 persoane la finala Campionatului FIFA World Cup 2010 din Johannesburg Africa de Sud ce va avea loc in data de 11 Iulie 2010.
google-analytics.com