Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (3.22 secunde)
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
Miss World 2016 are doar 19 ani (Autoare: Carmen Stefan) Stephanie del Valle din Puerto Rico a fost incoronata Miss World 2016 . ... Noua Miss World are doar 19 ani si este de o frumusete rapitoare.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
World Vision Romania, KFC si Pizza Hut organizeaza miercuri, 2 octombrie, la ora 10:00, conferinta de presa de lansare a campaniei "Vreau in clasa a noua".
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Pentru al doilea an consecutiv, Golin a comunicat campania de strangere de fonduri Vreau in clasa a noua, un program World Vision Romania sustinut de KFC si Pizza Hut.
Evenimentul este organizat de comisiile de specialitate ale Senatului Romaniei in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania si firma Baxter.
Este al doilea an consecutiv in care Roche Romania se alatura, astfel, campaniei Donator de viitor a Fundatiei World Vision Romania. ... Mai multe detalii despre programul de strangere de fonduri a Fundației World Vision Romania se pot gasi pe site-ul:
De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac. ... "Mondy‘s Vision Club" are o capacitate de 1.000 de persoane si reprezinta o investitie de 1,5 milioane euro.
Testeaza-ti vederea cu aplicatii dedicate In ultimii ani au aparut cateva aplicatii pentru smartphone-uri care iti permit sa-ti verifici la nivel sumar acuitatea vizuala, iar una dintre acestea este Vision Test, disponibila gratuit pentru iPhone si Android.
Testeaza-ti vederea cu aplicatii dedicate In ultimii ani au aparut cateva aplicatii pentru smartphone-uri care iti permit sa-ti verifici la nivel sumar acuitatea vizuala, iar una dintre acestea este Vision Test, disponibila gratuit pentru iPhone si Android.
La cursele adultilor au fost oferite premii primilor 5 clasați ai fiecarei curse.La cursa 21 km OMV Petrom s-au acordat premii in bani, vouchere World Class si minute Blinkee.city Romania.
Însa acum Dell are o editie de XPS M1730 dedicata RPG-ului de succes World of Warcraft. ... HDD-ul este împanat de background-uri si screen saver-uri din joc si, bineînteles, de joc în sine (atât World of Worcraft, cât si The Burning Crusade).
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
Marea schimbare a inceput in 1989, cand Tim Berners Lee de la Centrul European pentru Fizica Nucleara din Geneva (CERN) a pus bazele dezvoltarii primului prototip al World Wide Web (WWW sau web).
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
Emiratul, lovit din plin de criza financiara dupa ani de boom economic, a anuntat marti ca vrea sa ceara creditorilor grupului Dubai World, cel mai mare si cel mai indatorat, ce controleaza grupul imobiliar Nakheel, sa amane cu sase luni plata datoriei ajunsa la scadenta.
google-analytics.com