Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (2.98 secunde)
Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in fiecare regiune a Romaniei, precum si la munte.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
Cum va fi vremea in urmatoarele 2 saptamani (Autoare:
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara. Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti. ... Cum va fi vremea in tara VREMEA IN BUCURESTI JOI.
Vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo 12 - 25 Martie 2018, conform ANM Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi una oscilanta, anunta ANM, care a publicat prognoza meteo pentru intervalul 12 - 25 Martie 2018. Perioada prognozata incepe cu un avertisemnt de la meteorologi.
Vreme frumoasa, dar vin ploi si descarcari electrice PROGNOZA DE PASTE Joi, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal desi temperatura aerului scade in nord-estul tarii.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Multa vilva, ca si anul trecut, pe tema romanilor multimilionari in dolari scosi la rampa prin publicarea clasamentului celor mai bogati 300 de romani de catre revista “Capital”.
Record de personal in 1992 Combinatul siderurgic a avut cel mai mare numar de salariati in anul 1992, cind pe statele de plata erau nu mai putin de 42.700 de oaneni, numarul acestora ajungind la 33.000 in 1997.
Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018 arata ca vremea in urmatoarele doua saptamani va fi oscilanta.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI: Cand se incalzeste vremea PROGNOZA METEO. Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Cum va fi vremea de Craciun / AmosNews Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 14-27 Decembrie 2015: ... Incepand cu 18 decembrie, vremea se va incalzi, astfel ca valorile se vor situa cu mult peste cele normale, cu maxime de 8-13 grade si minime de 2-5 grade.
google-analytics.com