Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.00 secunde)
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
In cadrul discutiilor purtate joi cu oficialii Ministerului Economiei pe tema preluarii Electrocentrale, reprezentantii conducerii Combinatului nu s-au aratat interesati sa devina proprietarii unitatii.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
De la tractoare, la terminal de vinuri. In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale. ... Zile norocoase â€" marti Zile fatidice â€" luni TAUR Duritatea limbajului este unul din motivele de luni pentru ruperea unor relatii pana acum stabile.
Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar. Fie ca se descurca singuri, fie ca partenerul de cuplu dispune de noi posibilitati in care ii angreneaza si pe ei, vor castiga din ce in ce mai multi bani.
Estimarile meteorologice pentru 4 saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. ... Banat In primele zile va fi mai cald decat in mod normal, cu temperaturi de 23 de grade Celsius.
Totodata, ploile isi vor face din nou aparitia in cea mai mare parte a teritoriului, pe arii restranse acestea putand fi insotite de vant puternic si descarcari electrice.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe doar izolat, in nord-estul tarii si la munte.
Vremea in weekend: Unde se anunta ploi si furtuni Vremea in weekend se anunta a fi una instabila, chiar daca temperaturile vor fi peste medie in mare parte din tara.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
google-analytics.com