Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.54 secunde)
Piata imobiliara din Galati este in declin. Atat preturile imobilelor cat si numarul cumparatorilor este in continua scadere inca de la jumatatea acestui an.
Aceasta este concluzia formulata de Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, in ceea ce priveste situatia actuala a fondurilor cerute fie de la Uniunea Europeana, fie de la bugetul de stat.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura! ... Numit interimar la conducerea municipalei democrat-liberale, fostul pesedist a fost inlocuit cu europarlamentarul Constantin Dumitriu.
BANAT In intervalul 15-17 aprilie, vremea se va raci accentuat, valorile termice diurne scazand cu 6....7 grade fata de cele inregistrate anterior, urmand ca din 18 aprilie temperaturile maxime sa creasca usor si treptat, spre o medie de 20 de grade.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. ... Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii: BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
Prognoza meteo pentru vineri si sambata VREMEA IN BUCURESTI SI IN TARA. Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. In Capitala, cerul va fi usor variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. Temperaturile scad marti fata de ziua precedenta, ajungand pana la maxime de 23 de grade. Procesul de racire continua miercuri, cand temporar va ploua, insa joi, vremea se mai incalzeste. VREMEA IN BUCURESTI MARTI, 19 APRILIE.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002. ... Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
Ce se intampla cu vremea dupa 12 decembrie (Autor: ... Asadar, iata cum va fi vremea in intervalul 5 - 18 decembrie, in fiecare regiune a tarii:
Prognoza pentru urmatoarele trei zile.
Tribunalul va decide in perioada urmatoare daca cererea primariilor din judet privind instituirea popririi pe conturile ANIF este legala.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
In timp ce angajatii Combinatului vor beneficia, pana la Pasti, de marirea salariala acordata retroactiv incepand cu 1 ianuarie, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca vor declansa greva generala pana la Pasti.
BERBEC Zile norocoase pentru iubire: 18 si 26 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 1, 6, 15, 29, 30, 17 TAUR Zile norocoase pentru iubire: 8,10, si 21 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 2, 3, 5, 10, 11, 8 GEMENI Zile norocoase pentru iubire:
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
E posibila o revenire a vremii la temperaturi conforme cu anotimpul, dupa 13 noiembrie, cand se va incalzi. Intervalul 7-20 noiembrie, pe regiuni, este aproximat astfel:
Vreme frumoasa si calduroasa in urmatoarele zile PROGNOZA METEO. ... In Banat si Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa in jurul pragului de canicula, iar indicele de temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe spatii mici 80 de unitati, conditii in care va aparea starea de disconfort termic.
Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend Vremea de Florii 2018 nu va fi cea la care multi sperau, iar meteorologii spun ca ar trebui sa ne asteptam la precipitatii.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. Vasile Blaga a venit aici pentru a vedea modul in care este implementat in cadrul structructurilor pe care le conduce programul aderarii la Uniunea Europeana.
google-analytics.com