Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (6.48 secunde)
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
Fostul secretar al Consiliului Judetului, Dragu Togan, cere 4 milioane de lei daune de la persoanele responsabile de emiterea dispozitiei prin care a fost destituit din functie, printre acestea numarandu-se si ex-presedintele institutiei, Eugen Durbaca.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Furtuna de nisip din Sahara in intervalul 30 - 31 mai 2013 Avertizarea meteorologilor de vreme instabila valabila in intervalul 30 mai, ora 10.00 - 31 mai, ora 18.00, mai este insotita si de furtuna de nisip din Sahara.
Vremea in tara Marti Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, devenind local caniculara in zona de campie din Banat, Crisana si Oltenia unde va fi disconfort termic dupa-amiaza.
Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. ... Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in extremitatea nord-vestica a Moldovei pana la 36 in Banat si sudul Olteniei.
Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius, in intervalul 3-16 noiembrie Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Peste 300 de angajati ai unor societati galatene care au contracte cu ArcelorMittal Galati au fost disponibilizati in ultimele zile sau urmeaza sa-si piarda locul de munca in perioada urmatoare, conform notificarilor primite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati .
ESTIMAREA EVOLUTIEI VALORILOR TERMICE SI A PRECIPITATIILOR IN INTERVALUL 10 - 23 APRILIE 2017 Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi timpul in intervalul 10 - 23 Aprilie 2017, in fiecare regiune istorica.
In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat. Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
Conservatorii si-au demonstrat inca o data abilitatea de a juca la dublu in politica. Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
"Recompensele" dure pe care le vor primi evazionistii fiscali sint prevazute in Legea 241 din 15 iulie 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestei saptamini.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
google-analytics.com