Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.79 secunde)
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
MEADIAFAX - Cum va fi vremea pana pe 10 martie.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Vremea se da si NE DA PESTE CAP:
Vremea pana pe 9 Iunie. ... Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Meteorologii anunta revenirea primaverii calde, excesiv de calde chiar Urmatoarele zile vor fi din nou calde, poate excesiv de calde, avand in vedere ca suntem inca in martie. Aprilie debuteaza cu zile de peste 20 de grade Celsius, devenind mai cald decat in mod normal.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Cum va fi vremea la inceput de 2013 - prognoza pe doua saptamani Meteorologii anunta ca, in primele zile din 2013, nu se vor produce precipitatii, temperaturile urmand sa fie normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor, conform prognozei publicate pe site-ul ANMH.
PROGNOZA METEO BUCURESTI pentru URMATOARELE ZILE. Cum va fi vremea in Capitala si in tara Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii. Imediat dupa alegerile din iunie, Mircea Toader a fost indepartat de la conducerea partidului, pentru rezultate slabe.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii:
--------------- Regimul termic canicular va persista la nivel national pana la jumatatea acestei saptamani, cu temperaturi ce vor atinge si 35 de grade Celsius in zonele de campie, insa incepand din 14 august, meteorologii estimeaza instabilitate atmosferica si o racire treptata a vremii, cu episoade de ploi slabe, dar si importante cantitativ, pana pe 20 august, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabila pentru intervalul 11-23 august 2014.
Vremea in weekend Meteorologii ne aduc vesti bune. Vremea in weekend va fi in general frumoasa. ... Vremea va fi predominant frumoasa. ... Vremea va fi frumoasa, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si vent cel mult moderat.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
PROGNOZA PE TREI ZILE Duminica, deja putem vorbi de vreme calda pentru ultima zi a lunii martie. Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp.
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei:
google-analytics.com