Cautare

2657 de rezultate pentru "voicu calin" (2.76 secunde)
Despre lansarea portalului yahoo.ro s-a vorbit inca de acum mai bine de doi ani, cand Bobby Voicu fusese numit ca reprezentant al comunitatii Yahoo!
"Pe mine, personal, m-a afectat destul de mult numirea initiala, pentru ca una dintre primele decizii ale lui Carol a fost sa opreasca extinderea in Europa de Est (Turcia, Rusia, Romania), reluata recent", a comentat pe blogul personal vestea concedierii CEO-ului firmei americane Bogdan Andrei Voicu (Bobby Voicu), fost community manager al Yahoo!
Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00.
Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Victorita Dutu, Cristina Oprea, Liviu Cioaba si Lidia Ardeleanu. In cadrul vernisajului au avut loc prezentari de carte si recitaluri de poezie ale autorilor:
Madalin Voicu, presedintele juriului in ultimii ani, s-a zbatut enorm ca acest festival sa nu moara. ... Insa pe scena vor evolua toti concurentii care au obtinut premii la Mamaia de-a lungul anilor si vedem ce modalitate gasim pentru a da si niste distinctii", ne-a spus Madalin Voicu.
- Am un grup de pictori, printre ei Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Mirela Traistaru. "Lumina de pe umarul stang." - Ce este "Lumina de pe umarul stang"?
Sonia Apostol, Stefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru si Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care incheie concursul ca o adevarata echipa lansand prima lor piesa.
Ganduri despre Gica Voicu (Autor: ... Cu Gica Voicu n-a fost asa. S-a stins la fel de tacut, cum s-a inaltat in viata si cum, aproape cu sfiosenie (dar cu mare profesionalism), si-a dus pana la capat menirea de ziarist.
Producator general este Corina Voicu, cea care semneaza si designul scenografic si de costum. ... Corina Voicu, producator general: - Cu totii ne transpunem in culisele unui imperiu si ale unei lumi care, de 2000 de ani, a ramas uimitor de neschimbata in esenta ei profund umana, sociala si politica.
Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: "Riscul agresiunilor de tip chimic/toxicologic, biologic, radiologic, nuclear este permanent" ●
Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu. Stimati colegi, va invit sa participati la actiunile social-culturale dedicate Zilei dezrobirii romilor, organizate de Centrul National de Cultura a Romilor - ROMANO KHER (CNCR-RK), institutie publica din subordinea Agentiei Nationale pentru Romi.
Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, prof. ... Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
Voicu 52 / S. ... Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve: Silveanu - Chereches, L. Ion, M. Dumitru, Casap, Nic. Pirvulescu, Plazonja, Sokovic, N.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Intalnirea presedintelui PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cu liderii de filiale a durat vineri pana la miezul noptii si s-a terminat, oficial, cu un vot de incredere dat liderului liberalilor. ... In unanimitate, liderii filialelor judetene au sustinut ca presedinte al PNL trebuie sa ramana Calin Popescu-Tariceanu.
Deputatul PSD Ion Calin a declarat ca a fost in teren pentru a distribui ajutoare si, mai mult, toti parlamentarii PSD au facut acest lucru. ... Pana acum nu a putut ajunge pentru ca, pana la urma, este presedintele partidului si are un program incarcat", a spus deputatul Calin.
Deocamdata, pentru scaunul de presedintele al PNL este anuntata doar o singura candidatura, cea a lui Calin Popescu-Tariceanu.
Potrivit RTV, din viitorul Cabinet ar putea face parte Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea sau Ecaterina Andronescu. ... Calin Popescu Tariceanu/Iulian Iancu Ministerul Afacerilor Externe: ... Tudor Chiuariu/Diana Voicu Secretar general al guvernului:
google-analytics.com