Cautare

907 de rezultate pentru "viorel martinas" (3.44 secunde)
Teodor Viorel Melescanu: ... Teodor Viorel Melescanu: ... Viorel Arion: Judetul Hunedoara este de departe judetul cel mai afectat economic si totodata cel care are nevoie ca de aer de aceasta autostrada.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca s-a intalnit cu reprezentanti ai PNL, dupa sedinta BPN a PSD, iar surse parlamentare PSD au declarat ca discutiile au vizat o posibila colaborare in cazul in care PSD va iesi de la guvernare.
El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
Insa, in cele din urma, in momentul in care s-a trecut la propunerile pentru noul vicepresedinte, doar doua nume au fost nominalizate, si anume Mircea Ghiurco, din partea Aliantei PD-PNL, si Viorel Ratiu, din partea PSD.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie, ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Fratele meu, Viorel, il cunostea pe Nicu Ceausescu, il servise la bar la el, cine nu-l servea?! Nicu a avut o atitudine corecta fata de Viorel si fata de noi. ... Viorel a ramas, din cauza asta fara serviciu de vreo trei ori.
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc ne-a declarat ca, din cei 15 membri ai Biroului Permanent, numai Nicolae Bacila a aderat, din randul conducerii filialei, la platforma:
Presedintele suspendat Traian Basescu a respins declaratiile lui Viorel Hrebenciuc potrivit carora ar fi negociat impreuna iesirea democratilor de la guvernare. ... "Am considerat ca este dezonorant sa port discutii cu un om politic de teapa lui Viorel Hrebenciuc.
Social-democratul Viorel Hrebenciuc isi aminteste brusc de negocierile purtate cu Basescu pentru scoaterea PD de la guvernare si se scuza fata de democrati.
Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei. ... Incompetenta celor doi a generat, deocamdata, demisia de onoare a lui Viorel Oleniuc, care, ca si ceilalti lideri liberali, habar nu avea ce "meseriasi" si-a tras PNL din ograda PC.
Saptamana trecuta, candidatul Partidului Conservator la presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana, a promis Asociatiei "Carmen Sylva" sprijin pentru crearea unui centru respiro, dar si a unui cerc de sah pentru persoane cu handicap neuro-locomotor.
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
google-analytics.com