Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (3.51 secunde)
„Nu poti sa tii o afacere daca nu esti lânga echipa cu care lucrezi si în contact direct cu clientii“, a spus Violeta Anghel, cel de-al doilea manager al afacerii.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Andreea Marin este casatorita din ianuarie 2006 cu cantaretul si actorul Stefan Banica Jr si impreuna au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.
"Tara de vrea prost", "Aurolac", "Prostia la putere", "Gasca de la bloc", "Maniac", "Haos.ro" sau "Sprit de vara", "Cocktail Molotov", "Violeta", "Telefonul nu mai suna", "Daca n-ai fi tu" sau cel mai recent single "Nu mai fac" - toate se potrivesc la fel de bine astazi, ca in ziua in care au fost lansate.
De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.
In data de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
Andreea Marin a ales de la Danza Boutique tinute casual versatile, potrivite pentru intalnirile de peste zi, pentru evenimentele la care este invitata dar si pentru a merge la sala de sport si nu a plecat fara sa achizitioneze un cadou pentru fiica sa, Violeta.
Cu acest prilej se va lansa cartea semnata de Cornelia Violeta Popescu, "Alb.Violet" (Debut), iar invitata de onoare a editurii va fi Iuliana Paloda-Popescu.
Stefan Banica are doi copii, pe Radu Stefan, in varsta de 16 ani, din relatia cu Camelia Constantinescu, si pe Ana Violeta, in varsta de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.
Violeta infirmiera mi-a dat apa sa beau cu paiul toata noaptea. Va iubesc pe toti, Vreau sa mai traiesc. Vreau sa ma ma vindec Si cer indurare la toti.
Andreea este casatorita din ianuarie 2006 cu cantaretul si actorul Stefan Banica Jr si impreuna au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
Pe 13 ianuarie 1970, cand primarul a ajuns acasa dupa o reuniune a consiliului orasenesc, l-a gasit pe vecinul sau cu ochii spre cer, privind spre un obiect voluminos care plana, pulsand cu o stralucire violeta, deasupra centralei electrice din apropiere.
Hai sa ne imaginam ca familia Banica nu ar locui in vila, despre care au tot relatat revistele din zona mondenului, si ar fi niste "simpli cetateni" care locuiesc intr-un apartament obisnuit de bloc, si tocmai cand micuta Violeta s-a potolit din plans dupa niste colici intestinale si a adormit spre fericirea familiei, la apartamentul de deasupra, ar incepe o paranghelie de tipul celei pe care o descrie textul melodiei, de altfel foarte buna, interpretata de Stefan.
Un prim mare incendiu a aparut in Timisoara, dupa ce FRF, la indicatia FIFA, a taiat sase puncte din clasament in dreptul lui "Poli", "FC" sau cum s-o numi echipa violeta, care poarta ilegal culorile.
- Prin aceasta platforma vrem sa identificam, prin reactia cetatenilor, acele lucruri care pot fi simplificate, iar efortul de a reduce birocratia trebuie facut in interiorul ministerelor”, spunea premierul Dacian Ciolos, iar dna ministru Violeta Alexandru puncta ca prin acest demers li se cere autoritatilor sa simplifice furnizarea de servicii publice prin reducerea birocratiei.
Radu Dragusin este al patrulea roman din istorie care joaca pentru Tottenham dupa Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si Vlad Chiriches. Colega noastra, Violeta Moroianu, a stat de vorba cu impresarul sportivului, Florin Manea.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
google-analytics.com