Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (4.17 secunde)
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
Ultima editie a emisiunii "Political Mann" de la celebrul post de televiziune CNN s-a incheiat cu o recomandare pentru Mircea Geoana.
„Dupa publicarea raportului, anumiti parlamentari si chiar secretarul general al Camerei ne-au amenintat, fie direct, fie prin presa, de interpretare eronata si tendentioasa a datelor obtinute, incercand sa intimideze IPP, prin amenintarea cu proces pentru prejudicii de imagine“, afirma, intr-un comunicat, directorul IPP, Violeta Bau.
Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla .
El a gasit, in apropiere de biserica oraselului, o fiinta micuta, infasurata intr-o panza alba legata cu o panglica violeta.
Directorul IPP, Violeta Bau, considera ca declaratiile celor patru sunt "stupefiante si inacceptabile", IPP aflandu-se in discutii cu avocatii pentru a stabili "oportunitatea recurgerii la justitie pentru protejarea onoarei si reputatiei institutului, respectiv a libertatii de exprimare".
Directorul IPP, Violeta Alexandru, a explicat, intr-o conferinta de presa, ca s-a optat pentru Sectorul 4 deoarece, potrivit rezultatelor monitorizarii realizate de institut, consilierii locali din acest sector au avut cea mai slaba activitate in perioada 2004 - 2007.
Reactia lui Mircea Geoana apare la cateva saptamani dupa ce seful sau de campanie, Viorel Hrebenciuc, s-a declarat un adept al stiintelor ezoterice si a spus ca "Forta violeta" l-a ajutat pe Basescu in campanie.
"Dar ce, crede in naivitati de genul acesta, cu flacara violeta, cu atacuri energetice?! Eu nu cred astfel de naivitati si tratez cu toata distanta aceste declaratii!", spune Ion Iliescu.
"Venind incoace, mai multi amici mi-au sugerat sa va spun povesti SF, cum ca ne-am fi intalnit cu Gollum si Jedi (personaje de fictiune din filmele 'Stapanul inelelor' si respectiv 'Razboiul stelelor' - n.r.) deodata si am fi luat, noi cei de la PD-L, raza violeta cu care ne-am dus la batalie.
Este de neinteles - pentru oamenii normali - ca in aceste momente cand tara arde (saracie, disponibilizari masive, buget total necorespunzator pentru invatamant, sanatate, agricultura si armata, disolutie a unor autoritati ale statului de drept, izolare internationala etc.), Partidul Social Democrat se ocupa de extraterestri, de fenomene paranormale, de flacara violeta - cu alte cuvinte tara arde si baba se piaptana", le scrie Cozmanca fostilor sai colegi.
Iar Traian Basescu nu e singurul presedinte care a "beneficiat" de energia violeta din stema. Nicolae Vacaroiu care i-a tinut locul in aprilie 2007, cand Basescu era suspendat a purtat si el mov pe pupitru.
Ion Marin publica in Ultima Ora articolul "Administratia violeta", pe care il puteti citi in continuare.
Pe lista marilor perdanti ai alegerilor in Consiliul Judetean se numara consilierii judeteni Mihai Darie, Violeta Teslaru si Maria Paraschiv, care nu au mai prins un loc pe lista celor 15 vicepresedinti.
Violeta Tudosie (PSD) Colegiul uninominal 8: Octavian Bot (PNL) Colegiul uninominal 9: Daniel Budurescu (PNL) Sectorul 3 Colegiul uninominal 10:
Dumitru Popescu - UNPR (colegiul uninominal 5), Rodica Nassar - PSD (colegiul uninominal 6), Violeta Tudosie - PSD (colegiul uninominal 7), Octavian Bot - PNL (colegiul uninominal 8), Daniel Budurescu - PNL (colegiul uninominal 9) - sectorul 3:
- Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (ora 9,00) - Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii (10,00) - Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene (12,00) - Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii (13,00) - Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor (ora 15,00).
,,Noua noastra oferta se inscrie in trendurile pietii si dorim sa oferim credite care sa usureze accesul la produse atat din punct de vedere al actelor cat si al costurilor”, a declarat Violeta Sarbu, marketing manager la compania Credisson.
Oferta de carti ' "Cum sa obtii usor un loc de munca", de John Bramham si David Cox, Editura Teora (9,5 RON) ' "Secretele unui bun Curriculum Vitae", de Florence Le Bras, Editura Teora (10,79 RON) ' "Engleza pentru cautarea unui loc de munca", de Serena Murdoch-Stern, Editura Teora (9,95 RON) ' "Prima zi de serviciu", de Aurelian Zburlescu, Editura All (14,9 RON) ' "Comunicarea eficienta", de Aurelian Zburlescu, Editura All (14,9 RON) ' "Etica si eficienta profesionala", de Violeta Chriac, Editura All (14,9 RON) ' "Etica muncii la romanii de azi", de Monica Heintz, Editura Curtea Veche (24 RON)
google-analytics.com