Cautare

3691 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv braila" (2.76 secunde)
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV. ... STIRILE PROTV
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
In plus, nici flacara violeta n-a tinut cu el. ... A, ca el n-a vrut sa tina cont de sfaturile mele, ca a crezut mai mult in flacara violeta a lui Hrebenciuc, este decizia lui de mare barbat politic.'
Avea o culoare alb-violeta stralucitoare, si lasa o dara lunga, ingustandu-se pe masura ce se departa de obiect, de fapt doua dungi de lumina subtire care se intersectau, si acolo unde se intalneau, lumina devenea mai puternica, pe urma se subtia, se ingusta, se topea in cerul intunecat;
Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz. ... Ametistul reflecta o splendida lumina violeta, culoarea specifica centrului corespunzator celui de-al treilea ochi.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
"S-a confirmat din partea lui Crin Antonescu, a lui Mircea Geoana si cu jumătate de gura din partea lui Sebastian Lazaroiu ca ei sunt de acord sa particip la aceasta dezbatere, exista o organizatie obscura, IPP, care controleaza cum cheltuim noi banii publici, dar cand e vorba de o dezbatere publica atunci ei fac deosebire intre candidati si candidati (...) Daca doreste dezbatere privata d-na Violeta Alexandru sa faca la ea in bucatarie.
Iar la serbare, in noiembrie, Violeta a fost aplaudata de mama sa si de Tuncay, care s-au prezentat in public ca un cuplu si aveau si verighete pe deget!
Spre deosebire de fierul din legume pe care corpul nu il poate absorbi, fierul din carnea de vita se absoarbe foarte bine, sustine Violeta Pribeagu, nutritionist si dietetician Natur House (www.natur-house.ro).
Violeta Alexandru, criza de nervi in Parlament: "Festival de populism"
google-analytics.com