Cautare

62 de rezultate pentru "vidio" (2.50 secunde)
Caragiale ar fi invidios pe alesii neamului din legislatura care tocmai s-a incheiat. Deputatii, in luarile lor de cuvant la tribuna Parlamentului, s-au “dedulcit“ la replici care, desi de cele mai multe ori erau voit malitioase ori acide, pot fi trecute cu indulgenta in categoria “umor involuntar“.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap (ANPH) ii ofera lui Adrian Nastase, in dar de ziua lui, un fotoliu rulant, considerand ca, atunci cand a raspuns afirmatiilor lui Jonathan Scheele, s-a aratat “invidios“ fata de plimbarea facuta miercuri de Scheele cu acest vehicul.
Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, referitor la marile probleme ale orasului, probabil ca majoritatea s-ar gandi la infrastructura urbei.
Viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), nu poate fi mai prejos decat cel din echipa caruia face parte - Radu Mazare.
Dupa ce mai multi "invidiosi" au sustinut ca Stere Sponte (foto), in prezent consilier local si totodata sef al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta, ar fi incompatibil, politicianul a iesit la rampa cu mai multe declaratii, evident in apararea sa.
Traian Basescu este sufletist si se lauda ca ii plac femeile tinere si frumoase. Rautaciosii au comentat ca ar avea probleme sexuale, pe langa cele cu glanda tiroida.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. Cand altii se plang ca nu mai au ce manca sau ca le bat creditorii la usa, ei prospera.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Udrea baga bani in presa, oficial, prin Regio", pe care il puteti citi in continuare.
DeCeNews: Noua conducere a PSD a fost aleasa. Vezi cine sunt cei votati Social-democratii si-au ales, sambata, in cea de-a doua zi a Congresului PSD, noua conducere, Victor Ponta fiind reconfirmat in functia de presedinte.
OCTAVIAN ANDRONIC (AMOSNEWS): Spovedanie prezidentiala de avere Presedintele a mai iesit odata pe sticla, la Biserica Adorarii Sale, pentru a lamuri lucrurile in legatura cu imprumutul sau de la banca pentru achizitionarea celor 300 ha de teren de la Nana.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica cu titlul:
La noul loc de munca, fiecare parcurge o perioada de acomodare, care poate fi mai mare sau mai mica. Specialistii au cateva recomandari pentru cei aflati in aceasta situatie.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Delegatia parlamentara romana condusa de Mircea Geoana a avut o intrevedere cu Jia Qinglin, presedintele Conferintei Politice Consultative a Poporului Chinez.
Chiar daca statutul de somer nu este de invidiat, cel mai "bogat" somer din judetul Dolj primeste anul acesta o indemnizatie de 1.277 de lei.
Jurnalul National informeaza: Jucatorii lui Chelsea chiar sunt pe maini bune. Iata ce doctorita sexy au! Cine ar vedea banca lui Chelsea la un meci, ar putea crede ca printre jucatori si membrii staffului, s-a strecurat un fotomodel.
Liderul incontestabil pe piata memoriilor, Samsung, a anuntat ca a reusit sa produca unui card de memorie microSD a carui capacitate atinge 8 GB.
Magazin: Ce este dragostea? (Autor: GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea sptiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
google-analytics.com