Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (3.08 secunde)
Cateva zile petrecute de paparazzii WOWbiz.ro in preajma lui Teo Trandafir au acreditat o idee care va provoca multa tristete in randul fanilor simpaticei vedete TV si nu numai.
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu este depus la Cercul Militar National, iar coada de sute de oameni care l-au admirat serpuieste pe langa institutia din centrul Capitalei. Oamenii isi iau la revedere, iar pe langa acestia, foarte multe vedete, personalitati si oameni politici.
De multe ori, in cariera mea am reparat ceasuri pentru vedete! Printre vedetele carora le-am reparat ceasurile se numara si:
glamourmagazine.ro :Lenjeria provocatoare adorata de vedete. Poart-o de Ziua Indragostitilor! Stii bine, Ziua Indragostitilor e doar un pretext sa lasi deoparte inhibitiile, sa alegi cea mai senzuala lenjerie intima si sa petreci momente de neuitat impreuna cu iubitul tau.
Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Anca Rusu, cunoscuta si ca "Printesa Polonic", datorita pasiunii ei pentru gatit si a blogului cu acelasi nume pe care publica retete fel de fel, a optat sa pregateasca pe loc niste briose de ciocolatav Astfel, cele doua frumoase vedete s-au duelat culinar, fiind "arbitrate" de amfitrionul evenimentului, nimeni altul decat Cove.
De multe ori, in cariera mea am reparat ceasuri pentru vedete! Printre vedetele carora le-am reparat ceasurile se numara si:
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea sau Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
In cariera sa, a reparat ceasuri pentru vedete! Printre vedetele carora le-a reparat ceasurile se numara si: creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Selectia de brand-uri internationale high-end de la Danza Boutique se numara si printre preferintele vestimentare ale unor vedete internationale precum Madonna, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Rihanna sau Kim Kardashian.
In fata numeroaselor vedete si personalitati prezente, Adina Buzatu a prezentat o colectie stilizata din brandurile italiene de prestigiu pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania, prin magazinele TRENDS.
Printre alte vedete, la concert a participat si cel ce e deumit de catre fani "Joe Cocker al Romaniei" - Mihai Napu, solist vocal si chitarist ce si-a capatat acest renume datorita interpretarii perfecte, foarte apropiate de original a pieselor lui Joe Cocker.
Mihai Matei, artistul care a realizat aproape 100.000 de caricaturi Fie ca ,,victimele’’ sale sunt politicieni locali sau mai-mari de pe la Bucuresti, vedete de carton sau chiar ziaristi, pe Mihai Matei il cunoasteti destul de bine prin caricaturile pe care le realizeaza, de trei ani, pentru portalul www.argesplus.ro (pana in februarie, Argeseanul.com).
Carnavalul a continuat, reprezentantii fiecarui club oferind un spectacol celor prezenti in Piateta Cazino, fie ca a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitata de unul din cluburi sa participe la acest show.
La evenimentul de lansare oficiala a colectiei toamna-iarna 2013-2014 au participat Antonio Ricciardi, Fausta Cinque, Sauro Mariani, Raffaele Caldarelli, dar si vedete locale, printre care Aylin, care a cantat cu bandul sau, Liviu Varciu si Vladimir Draghia.
Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati - consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei ‘‘Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare‘‘, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, parlamentari si oameni politici, decanul Facultătii de Arhitectură, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Liza Panait, Monica Tatoiu, Cristian Tintareanu, Ion Haiduc, Romanita Iovan, Adina Buzatu, Cristian Brancu si Oana Turcu, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Andrei Pitis, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, scluptor Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, specialisti in design interior, arhitectură
- Am inteles ca au venit si vedete si au cumparat de la standul Basilur Tea. - Da, asa este! Au venit actorul Mitica Popescu si prezentatorul tv Dan Negru, cel din urma luand ciocolate fara zahar si fara gluten, facute in Spania.
Isi dau concursul TINERE VEDETE ale SCENEI LIRICE ROMANESTI OPERA COMICA pentru COPII este o Institutie Publica de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
La eveniment si-au facut aparitia si numeroase vedete, printre care: Stefan Stan, Pavel Stratan, Gabriel Cotabita, Alex Huditan, Mioara Videanu, Sidonia Ionescu, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Deep Central, Xonia, Gabriel Biris, Matei Dragomir si iubita lui, Aura Calina, Alessia, Valentina Pelinel si Marcel Toader.
google-analytics.com