Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (3.96 secunde)
Odata cu preluarea postului de catre Vantu, acesta isi schimba orientarea si trece de partea noii vedete a politicii, Alianta D.A., pe care o sprijina puternic in campaniile locale, parlamentare si prezidentiale, purtand-o spre victorie.
Apartamentele vechi si-au castigat titlul de vedete ale pietei imobiliare de cand criza s-a simtit si pe piata din Romania.
9AMNEWS face o retrospectiva trista: "Ce vedete romanesti am pierdut in 2010?" Anul 2010 a adus mari pierderi pentru scena romanesca.
Biografia unei vedete: Serban Huidu Huidu a absolvit Facultatea de Economie Generala din cadrul ASE Bucuresti si pana in prezent, nu a profesat niciodata in acest domeniu.
Isi aduce aminte cu mare placere de primul interviu luat pentru Radio Contact lui Jacques Yves Cousteau sau de interviurile pentru Televiziunea Romana cu vedete internationale (Ricky Martin, Joaquin Cortez, Juan Pablo Montoya).
Dar parca e mai tare in ultima vreme decat slabanoaga de Antena 3, desi i-a cedat mai multe vedete. • Despre Razvan Dumitrescu:
holul este plin de designeri, vedete si manechine care defileaza in colecrii de pret-a-porter si chiar haute couture. Pentru ca Galeria Designerilor Romani - primul si deocamdata singurul concept de retail care grupeaza designerii romani sub acelasi acoperis - tocmai asta vrea sa ofere:
Reporteri, redactori, realizatori, vedete sau chiar redactii intregi aduc raze de soare in viata copiilor din satele Deltei in aceasta vara.
Divertisii, striviti de Bendeac si Mircea Radu, de X Factor Neica - nimeni sau vedete cu greutate, toti au prins obiceiul de a se raporta la cate o emisiune a Antenei 1, cand e vorba de audientele pe care preconizeaza ca le vor face.
vedetele din show-biz-ul romanesc), dar absolut degeaba!", a conchis Banciu in emisiunea sa. Concluzia acestuia: sexul oral nu e suficient pentru asa-zisele vedete, pentru ca nu asa faci o cariera in televiziune!
Atat Dan Voiculescu cat si Camelia Voiculescu vor fi tinte in dosar, desi "justitiarii" ros-portocalii vor face tot posibilul pentru a implica in dosar si unele vedete ale "Antenelor".
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi:
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Andreea Marin, proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.
Recent, vedete, jurnalisti si bloggeri si-au dat intalnire pe terasa The Garden - J. W. Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana:
vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers. Invitatii au avut ocazia sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya'Qov si Ultràchic.
Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.
Astfel, indiferent ca vorbim despre vedete de televiziune, sportivi, actori sau cantareti renumiti, cu totii vor fi provocati de cele doua fete sa faca dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescent lor, despre parcursul lor profesional, pasiuni si planurile la zi.
Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite. Audientele inregistrate de emisiunea pe care o prezinta sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e si firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.
google-analytics.com