Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (2.77 secunde)
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: Teo si Mihaela Radulescu. Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate.
Papitoii care trec azi de vedete nu sunt buni nici sa le spele suspensoarele celor pomeniti. Nemtii n-au asteptat nimic de la omul providential (chestie din care ar trebui sa invatam ceva, nu doar in materie de fotbal), ci au facut ceea ce trebuia facut.
Twitter s-a infiintat acum cinci ani si a intrat de multe ori in centrul atentiei, reteaua fiind utilizata pentru comunicare in mai multe revolutii si fiind si locul unor intreceri stranse intre vedete dornice sa aiba cati mai multi "urmaritori" pe retea.
Andreea si Stefan sunt doua vedete care au facut ceva pentru a li se atribui calitatea. Modelul lor ar putea fi preluat si de celelalte "vedete", care obisnuiesc sa-si spele rufele in public.
Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu. ... artisti si vedete TV precum si reprezentanti ai sponsorilor si organizatorilor dintre care enumaram:
Acum tintesc sa ajung la Londra, in celebrul Harrods, pe piata din Asia, in toate magazinele din Paris, dar intentionez sa ma extind si in Romania, in mod special la Bucuresti si sa imbrac cat mai multe vedete atat din tara cat si de peste hotare!", declara Lorena Sarbu.
Dieta Zona a facut fericite multe vedete de la Hollywood: ... Regimul Zona a fericit multe vedete de la Hollywood care au impresionat prin silueta lor afisata pe covorul rosu:
Pe langa declaratiile facute de cele doua vedete, tabloidele au mai scris ca Mihaela Radulescu nu s-a intalnit deloc cu Dani in perioada pe care aceasta a petrecut-o in Romania.
Ati mai vazut vedete care beau cafea legate la ochi? Vreti sa stiti cele mai tari barfe la cafea spuse de vedete?
La eveniment au participat personalitati, membri ai societatii civile, vedete media - oameni care sprijina MIKO in asigurarea continuitatii acestui proiect de suflet, aflat anul acesta la a 7-a editie.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Peste 30 de tinute fine, elegante si sclipitoare au fost prezentate de peste 20 de modele, vedete, dar si manechine profesioniste. ... Pe scena, au defilat mai multe vedete ce colaboreaza cu Victoria Sava de multi ani:
Cea mai indragita emisiune de divertisment - late night show - Wow Biz Cea mai indragita emisiune - talent show - Vocea Romaniei Cel mai indragit blog de vedeta - Ela Craciun Cel mai indragit cuplu de vedete - Andra si Catalin Maruta Cea mai indragita piesa a anului 2017 - De unde vii la ora asta?
Locul modelelor va fi luat de vedete feminine din showbiz : Nico, Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Diana Bisinicu, Monica Rosu, Roxana Nemes, Oana Ionita, Iuliana Luciu, Geanina Ilies, Silvia Chifiriuc, Crina Matei si Ianna Novac vor defila intr-o prezentare inedita.
Antrenorul personal al multor vedete autohtone, Mihai prefera sa nu vorbeasca doar despre vedete, spunand ca in meseria lui toti oamenii sunt importanti si nu este o anume persoana care sa primeasca un regim special din partea lui, el ocupandu-se cu acelasi profesionalism de fiecare client in parte, indiferent de statutul lui.
Cele mai la indemana, si in aceasta situatie, sunt cuplurile de vedete, deoarece acestea sunt expuse permanent publicului. ... Demi Moore si Ashton Kutcher Demi Moore si Ashton Kutcher reprezinta, poate, cel mai mediatizat cuplu de vedete al ultimilor ani, destramat din aceasta cauza.
mai multe vedete feminine din cadrul trustului unde lucreaza si simpatica blonda, dar si sotiile unor vedete masculine, cum este cazul consoartei lui Mihai Morar, au calcat pragul respectivei clinici, renumita pentru profesionalismul medicilor, scrie WOWbiz.ro.
Cred ca fetele sau presupusele vedete de prin Romania ar trebui sa-si puna mai mult problema existentiala, atat a vietii lor, cat si si a altor oameni sau copii.
Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie. ... - Ce vedete trec pragul magazinului A!UREA?
Sa terminam cu atitudinea de „nimicuri” care ne caracterizeaza, sa nu mai dam credit tuturor ratatilor care devin vedete pe spinarea noastra, cu ajutorul nostru benevol, pe timpul si banii nostri. Uite cum ajung vedete tot felul de neica nimeni:
google-analytics.com