Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (3.46 secunde)
'Mai multi lideri ai PSD se intalnesc azi la o pensiune din Sinaia.
In loc sa avem actori, regizori, scenaristi celebri, pe care sa-i numim vedete, la noi toti crainicii, toate fatucele care apar pe sticla sunt catalogati drept vedete. Unii nici nu si-au terminat studiile, altii inca fac dezacorduri sau au probleme cu dictia, dar sunt deja vedete.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii.
Sinaia devine centrul elegantei si bunului gust (Autoare: ... Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
O face dupa modelul micilor feude germane (sa mai spun o data cui a uitat ca la 1848 Germania era impartita in vreo 400 de ministate feudale, cu regi, guverne, vami si armate separate, conduse de cate un suveran instalat intr-un castel de obicei pe varf de deal sau in padure).
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
5% este cuantumul de reducere pe care dezvoltatorul complexului Belleview din Sinaia il ofera celor interesati, pana la data de 31 martie.
45 de tineri violonisti, cu varsta cuprinsa intre 6 si 24 de ani, sunt asteptati la Sinaia, intre 1 si 4 mai 2013, pentru a participa la cea mai importanta competitie internationala din Romania, ce le este dedicata:
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele!" Crin Antonescu a precizat apoi ca discursul sau a fost gresit inteles si interpretat de catre presa.
La fel si India, care te trage inapoi. ... Cu o ambarcatiune gen barca, cu trenurile locale, noaptea, la "cuseta". ... As alege mai ales Thailanda, in nord, nu la mare. Acolo o vila cu patru dormitoare la etaj, intr-un mic parc rezidential sic, costa 80.000 de dolari.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia. ... Mircea Badea lucreaza la foc continu de mai bine de 15 ani.
Restaurata, reconditionata si amenajata cu mult bun gust, vila a devenit un univers al relaxarii pentru multe dintre vedete. Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Seara trecuta, a avut loc lansarea programului muzica traditionala " bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1! Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Si, astfel, vei fi nevoit sa o iei de la capat, sa-ti creezi un nou cont pe hi5. ... Si, cum spuneam mai devreme, o multime de vedete si de prieteni din breasla au cont pe hi5.
google-analytics.com