Cautare

11 de rezultate pentru "vectorul 09" (6.94 secunde)
persoanele impozabile care, in anul fiscal 2008 au avut potrivit legii, obligatii declarative lunare la TVA, dar au realizat in anul 2008 o cifra de afaceri din operatiuni taxabile si/sau scutite cu drept de deducere de pana la 100.000 de euro, inclusiv, au obligatia depunerii declaratiei de mentiuni pana la data de 30 ianuarie, in vederea inregistrarii in vectorul fiscal, pentru anul 2009, a obligatiei declarative trimestriale;
Strategii PSD se tem de vectorul Traian Basescu (Autor: Dan Bucura) Ziarul "Puterea" continua astazi prezentarea documentului "Perspective ale anului politic 2012", care a facut furori in PSD.
Aceasta nu va diminua vectorul antiguvernamental, ci il va potenta, asociind guvernul si pe premier cu detestatul parlament; - Parlamentarii vor face orice ca sa se salveze, inclusiv sa sacrifice guvernul.
In cazul in care exista neconcordante intre datele existente in vectorul fiscal si cele de mai sus, contribuabilii au obligatia de a se prezenta la organul fiscal teritorial in vederea efectuarii corectiilor necesare, in caz contrar, organul fiscal modificand, din oficiu, perioada fiscala.
Ca sa opteze, micile companii trebuie sa mearga la Fisc, sa isi modifice vectorul fiscal. Dar mai intai sa asteptam ca propunerea legislativa sa se transforme in act normativ.
Flavian Crizboi este cel mai tinar purtator de cuvint, din domeniul securitatii private din Romania si reprezinta vectorul de imagine al RPG Security, fiind un pasionat al sporturilor cu motor (in principal al ATV-urilor).
Tantarul Aedes albopictus sau tantarul-tigru reprezinta vectorul bolilor dengue si chikungunya. El este in Franta din 2004. In 2014, in Franta metropolitana, au fost inregistrate 489 de cazuri de chikungunya si 201 cazuri de dengue.
ce ar fi de preferat, un guvern controlat de oligarhie, mai exact de singurul oligarh care a mai ramas, Vlad Plahotniuc, dar care ne promite ca va mentine vectorul european, sau alegerile anticipate cu un rezultat favorabil partidelor prorusesti?
Vectorul actiunii este, de fapt, o doamna din Deva, Monica Nicoleta Patrut, o jurista foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, cu care am intrat in contact asta-primavara, cand am dus la Curtea Constitutionala problema alegerii primarilor intr-un singur tur.
Comunitatea LGBT carora li s-a transmis ca Dragnea e tovaras cu BOR si nu este de acord cu casatoria intre baieti, promisiune facuta de Ciolos pe cand era vectorul de imagine al PNL.
Aparitia 2019-nCoV va schimba doar vectorul, nu neaparat situatia. Trebuie insa sa mentionez ca tarile in care au fost inregistrate cazuri si mortalitatea este foarte mica sunt tarile ale caror sisteme de sanatate publica pot impune masurile necesare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com