Cautare

620 de rezultate pentru "vasilescu irina" (3.98 secunde)
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD. ... Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu:
Irina Cajal - Subsecretar de Stat, Ministerul Culturii Una dintre cele mai complexe personalitati ale comunitatii evreiesti din Romania este o femeie.
Olguta Vasilescu nu mai poate sa taca dupa dosarul de la DNA:
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna. ... La trei dintre acestea, care au avut si un plus de incarcatura, a pierdut surprinzator, fiind nevoie ca Sorana Cirstea sau Irina Begu sa salveze echipa de fiecare data.
"Vasilescu:
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. ... Vali Irina Ciobanu (n. ... Vali Irina Ciobanu a participat la mai multe tabere de creatie cum ar fi:
Domnul senator Gavrila Vasilescu. Gavrila Vasilescu: Domnule presedinte, vine Pastile, dar eu va scutesc sa-mi dati doi miei, Vasilescu este numele meu... ... - ...si o doamna in toata regula Miron Mitrea catre Lia Olguta Vasilescu: ... Lia Olguta Vasilescu: ... Lia Olguta Vasilescu (in timpul unui discurs de cateva zeci de minute):
In timpul guvernarii pesediste, Chindlea a fost sluga credincioasa a sefei cea mare de la Bucuresti, inspectoarea-sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Irina Jianu. De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus.
Conducerea Partidului Conservator a dezavuat pozitia senatorului PC Gavrila Vasilescu, exprimata prin vot in timpul dezbaterilor din Comisia juridica asupra Ordonantei de organizare si desfasurare a referendumului.
Olguta Vasilescu:
Statutul de garant al stabilitatii financiare si monetare al BNR determina conducerea acesteia sa ia masuri ce pot intra in conflict cu interesele unor institutii care au ca scop obtinerea de profit - a declarat Adrian Vasilescu, purtatorul de cuvint al guvernatorului BNR.
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
Interviu cu Maria Vasilescu (Redactor-Sef : Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1. ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu:
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! ... Chiar daca a venit dupa un meci de peste trei ore in turul precedent, Irina Begu a reusit s-o invinga si ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, si merge mai departe in optimi, scor 6-4, 2-6, 6-1.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
Potrivit unor surse social-democrate, deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu si-a depus adeziunea la PSD, urmand sa fie prezentatata ca membru al partidului de catre Mircea Geoana in cadrul unei intruniri a PSD Dolj.
google-analytics.com