Cautare

620 de rezultate pentru "vasilescu irina" (2.94 secunde)
Credem ca principalul motiv pentru aceasta atitudine este mentalitatea care pleaca de la amintirea fostelor blocuri comuniste, unde problemele cu parterul si cu ultimele etaje erau evidente, dar, in ceea ce priveste blocurile noi, acestea sunt false problemea€, a explicat Irina Petrescu, partener in cadrul companiei imobiliare Esop.
„Acest seminar a avut drept scop direct perfectarea instruirii agentilor economici astfel încât acestia sa aplice corect legile fiscale, dar si unul indirect, si anume de a veni în sprijinul autoritatilor fiscale care la eventualele controale fiscale vor gasi impozitele corect calculate si contribuabilii disciplinati fiscal“, a declarat Irina Oprea, asociata în cadrul grupului de firme Professional Consulting.
„Acest seminar a avut drept scop direct perfectarea instruirii agentilor economici astfel încât acestia sa aplice corect legile fiscale, dar si unul indirect, si anume de a veni în sprijinul autoritatilor fiscale care la eventualele controale fiscale vor gasi impozitele corect calculate si contribuabilii disciplinati fiscal“, a declarat Irina Oprea, asociata în cadrul grupului de firme Professional Consulting.
"Incepand din 2010, pe sectorul legume-fructe, sprijinul de la Uniunea Europeana va veni numai prin forme asociative, iar de la bugetul de stat mai mult ca sigur nu va mai fi acordat ajutor financiar", a declarat Irina Creanga, consilier la Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la un seminar organizat zilele acestea la Craiova.
Planurile de viitor ale Ecaterinei Diulescu se bazeaza pe nepoata ei, Irina Covrescu, de 15 ani:
Maria Ciobanu si Irina Loghin! ... Maria Ciobanu si Irina Loghin fac un spectacol inedit care va surprinde cu siguranta. Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.
Este nevoie de mult mai multi oameni talentati si carismatici, declara Irina Radu, Presedinte-Director General al TVR. ... Asta arata ce si cum vrem sa fim, adauga Irina Radu.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
La noi, pe langa jucatoarele straine, care au avut o evolutie in nota obisnuita, s-a mai remarcat si Irina Bors, marcatoare a 24 de puncte", a spus Liviu Manea, antrenorul principal al formatiei oltene. ... A mai jucat Irina Bors (24p).
Irina-Camelia Begu a coborat de pe locul 41 pe 45, cu 1.282 de puncte, in timp ce Simona Halep a coborat zece pozitii, de pe 50 pe 60, cu 997 de puncte.
Delegatia craioveana a plecat ieri spre Arad si cuprinde doar opt jucatoare, strainele Elsara Greer, Brandie Hoskins, Carla Bartee, revenite un pic obosite de la All Star Game, alaturi de Janina Simionca, Irina Bors, Adelina Stefan, Andra Manea si Irina Gavrila.
Brandie Hoskins (23 puncte), Carla Bartee (17), Irina Bors 11, Elsara Greer (6), Janina Simionca (2), Adelina Stefan (2), Andra Manea si Irina Gavrila.
Pe tabloul feminin desimpluvor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina-Camelia Begu a coborat si ea in clasamentul WTA, pe locul 131 dupa ce incheiase sezonul precedent pe locul 52. ... Irina Camelia Begu (locul 131 WTA) - 281.193 - 952.874;
Alexandra Dulgheru, care a abandonat in sferturi la Florianopolis saptamana trecuta, a urcat de pe locul 141 pe 120, cu 523 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a coborat de pe pozitia 123 pe 127, cu 490 de puncte.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... Pe tabloul principal le mai gasim totusi si pe Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Ana Bogdan.
De cate ori vorbim discutia se rezuma la Irina. ... Imi doresc ca Irina sa-mi fie alaturi, sa-i ofer o educatie aleasa si sa nu duca lipsa dragostei de mama.
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Femeia dintre ei, Ana, il pierde pe Mihai, tot asa cum Ilsa, Ingrid Bergman, il pierde pe Rick, Humphrey Bogart, Irina Petrescu fiind in rolul ei de debut, comparabila cu marea actrita suedeza - asa cum mi-a povestit Liviu Ciulei, numai influenta politica de care dispunea Titus Popovici a putut stopa catastrofala distribuire a fiicei lui Gheorghiu-Dej, Lica, in rolul Anei.
google-analytics.com