Cautare

622 de rezultate pentru "vasilescu irina" (2.97 secunde)
Anul acesta va fi cel mai greu an din punct de vedere economic pentru ca trebuie sa ducem batalia pe doua fronturi, unul pentru iesirea din recesiune si celalalt cu incheierea echilibrului bugetar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Firma Goldex Industry SRL Codlea, detinuta de Denisa Vasilescu, este asociata in cadrul Hoyo Romania cu compania chineza producatoare Hoyo - SHK Modern, care detine 80% din actiuni, restul participatiilor apartinand firmei brasovene.
Un barbat din comuna gorjeana Èšantareni a fost amendat de politie dupa ce a lipit patru afise electorale cu primarita localitatii, Maria Vasilescu, pe geamurile Scolii din satul Chiciora.
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a scapat definitiv de dosarul in care a fost arestata de procurori, dupa procese ce au durat sapte ani.
Premierul Emil Boc a revocat propria decizie de eliberare din functie a comisarului-sef de politie Alexe Irina din functia de secretar general adjunct la Ministerul Internelor, printr-un act similar publicat marti in Monitorul Oficial.
Liderul social-democrat a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apar cei doi copii ai sai, Irina si Andrei, tinand o pancarta pe care este scris mesajul "La multi ani, tati! Cu drag, Irina si Andrei".
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Modelul Irina Shayk este cea mai noua cucerire a portughezului Cristiano Ronaldo.
Irina Shayk de Romania le face concurenta Sharapovei si Anei Ivanovic O romanca le face concurenta Sharapovei si Anei Ivanovic. ... Alice e considerata Irina Shayk de Romania si va poza in costum de baie pentru Sports Illustrated in 2017.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Neasteptata este si colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care isi face simtita inconfundabila prezenta atat pe materialul audio, cat pe cel video.
"Le sugerez democratilor s-o ia si pe Irina Loghin in partid, ca e populara!", a fost indemnul senatorului PNL Puiu Hasotti.
Astfel, dupa cum a declarat ieri, 8 martie, consilierul judetean Irina Covacev, intr-o conferinta de presa, in cadrul acestei gale vor fi premiate toate femeile "care au avut un cuvant de spus in Constanta, si nu neaparat pe criterii politice".
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Pentru ca marti, de Buna Vestire, micuta Irina a implinit 6 anisori, Daciana Sarbu a facut un gest pe gustul oricui.
Alaturi de familia Nastase, sunt acuzati de fapte de coruptie Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii Eurografica, Marieta Anastasescu, proprietarul unuia din apartamentele din Zambaccian, precum si avocatul lui Adrian Nastase, Aurel Ciobanu.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. ... Irina Opricescu Gh.
Pe 21 aprilie, Camera Deputatilor a fost sesizata in cazul Mitrea, dar a respins aceasta cerere pe 13 august 2008. Dosar vechi  Miron Mitrea, ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei in perioada decembrie 2000 - iunie 2003, respectiv al transporturilor, constructiilor si turismului in perioada iunie 2003 - decembrie 2004, este acuzat de savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, instrumentate in dosarul numarul 49/P/2006, preciza un comunicat al DNA din 21 aprilie.În acest dosar, Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit de Irina Jianu cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Mana noastra intinsa si semnalele noastre, intentiile noastre de colaborare pentru realizarea campaniei electorale, pentru promovarea liderilor fiecarui partid in parte nu au avut nici un semnal pozitiv din partea PSD”, a declarat Irina Bajenica (foto), vicepresedintele organizatiei judetene a PC.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
google-analytics.com