Cautare

622 de rezultate pentru "vasilescu irina" (4.83 secunde)
Consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu, a declarat ca o posibila reducere a taxei pe valoare adaugata (TVA) la 5% la alimentele de baza ar conduce la o scadere usoara a preturilor.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat joi ca social-democratii vor ataca la Curtea Constitutionala proiectul Codului Muncii asupra caruia isi va angaja raspunderea Guvernul Boc, in situatia in care motiunea de cenzura va fi respinsa in Parlament.
Lia Vasilescu, la sefia Comisiei de Cultura Social-democrata Lia Olguta Vasilescu va fi noul presedinte al Comisiei pentru Cultura a Senatului dupa ce regizorul Sergiu Nicolaescu si-a inaintat, astazi, demisia din PSD, sustin surse pesediste, pentru Inpolitics.
Ion Calin, Valeriu Zgonea si Olguta Vasilescu. ... Surse din cadrul USL au precizat insa ca primii clasati in sondaj sunt Olguta Vasilescu si Pavel Badea, diferenta dintre ei fiind atat de mica, incat decizia finala va fi luata de conducerea de la Bucuresti a Uniunii.
Olguta Vasilescu:
Olguta Vasilescu strange date despre servilismul jurnalistilor SRTV fata de putere Senatoarea pesedista Lia Olguta Vasilescu marturiseste, pe Facebook, ca urmareste cu atentie toate emisiunile de informatie ale televiziunii publice tocmai pentru a vorbi la obiect, despre servilismul jurnalistilor puterii, atunci cand se va dezbate in Parlament Raportul de activitate al SRTV.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a declarat ca "blocada financiara pe care o tot vehiculeaza unele ziare, in ultimul timp, cind abordeaza subiectul denominarii, nu este decit o bomba cu fitil ".
„Sunt de acord cu presedintele Traian Basescu, dar nu putem sa judecam dupa aceleasi criterii toate serviciile turistice oferite la noi“, ne-a declarat presedintele FPTR, Daniel Vasilescu. ... Dar asta nu inseamna ca noi ramanem fara persoane calificate“, ne-a spus Vasilescu.
Adrian Vasilescu, consilier al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), citat de BBC, chiar ne sfatuieste sa mergem sa luam credit din strainatate.
Investitorii straini din Romania nu fac nici o referire la situatia politica a tarii, ci se concentreaza exclusiv asupra indicatorilor macroeconomici, a declarat directorul Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Sorin Vasilescu, pentru un post de televiziune, preluat de site-ul Banknews.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca anul acesta numarul turistilor care au ales litoralul romanesc de 1 Mai a fost mai mare cu 25% decat anul trecut.
Nivelul dobanzilor bancare de pe piata romaneasca va ajunge la media din Uniunea Europeana in momentul in care Romania va adopta moneda unica europeana, a declarat Adrian Vasilescu, directorul de comunicare al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Romanii care lucreaza in strainatate ar putea trimite in tara, in perioada Sarbatorilor de iarna, circa 1 miliard de euro, sustine consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu. ... Pe de alta parte, si cererea de valuta este in crestere, si trebuie sa vedem cum se vor echilibra", a explicat Vasilescu.
Totodata, achizitia marfurilor nealimentare are o pondere de 45% din veniturile romanilor, a declarat consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Adrian Vasilescu. "Noi cheltuim pe servicii doar 17%, ceea ce este foarte putin", a spus Vasilescu.
Noile norme de creditare, elaborate in urma cu trei saptamani de Banca Nationala a Romaniei (BNR), vor fi aprobate in primele zile ale lunii august, dupa ce se incheie perioada de consultare publica, a declarat luni consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.
Consilierul personal al guvernatorului, Adrian Vasilescu, a declarat ca acesta nu are nicio intentie de a se intoarce la Palatul Victoria. ... Adrian Vasilescu nu a spus nimic despre posibilitatea ca Mugur Isarescu sa candideze la functia de presedinte.
Adrian Vasilescu: "Noi nu suntem implicati" Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, considera ca este vorba despre "o ipoteza" si spune ca presedintele nu a vorbit de un imprumut de la FMI. ... Poate ar trebui sa cereti acolo detalii, pentru ca noi nu suntem implicati", a declarat pentruGandul Adrian Vasilescu.
Adrian Vasilescu, consilierul al guvernatorului BNR, a declarat, la Realitatea TV, ca, anul viitor, va trebui ca guvernul sa renunte la TVA de 24%. Conform lui Vasilescu, alegand cresterea impozitelor indirecte, "guvernul a procedat bine, pana la un punct".
google-analytics.com