Cautare

622 de rezultate pentru "vasilescu irina" (3.70 secunde)
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Dar atunci când vad cum arata o locuinta la mansarda unui bloc devin interesati", a declarat Irina Radulescu, directoarea unei firme care se ocupa cu mansardarea în Craiova. ... În plus, confortul este sporit si, fiind constructii noi, sunt izolate si termic, si fonic", a spus Irina Radulescu.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... De asemenea, alb, gri metalizat, auriu, negru, rosu", ne-a spus Irina Suica.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
La 10 ani, Irina Columbeanu traieste dupa regulile unei adevarate vedete de calibru din show-biz-ul romanesc.
Alte pedepse Tot luni, magistratii au decis ca si fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu sa stea dupa gratii timp de 4 ani pentru spalare de bani in forma continuata si pentru participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii, in forma continuata.
Artistii partidului, Irina Loghin, Ion Dolanescu si Constantin Dutu, au prins si ei locuri eligibile, cu mentiunea ca primii doi candideaza acum pentru Senat, la Giurgiu si, respectiv, Calarasi.
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
Olguta Vasilescu: "UNPR nu are nici o sansa sa intre in Parlament!" Cei din UNPR vor introducerea votului uninominal pur si reducerea numarului de parlamentari fiindca s-au prins ca nu au nici o sansa sa intre in Parlament, afirma senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu.
Olguta Vasilescu: "PDL are o echipa speciala care face dosare celor din USL!" PDL are o echipa speciala care lucreaza la dosarele celor din USL, afirma pesedista Olguta Vasilescu, care se declara uluita de rapiditatea cu care subiectele denigratoare sunt aruncate pe piata.
Pana in acest moment, conduce Lia Olguta Vasilescu, urmata la mare distanta de de Gabriela Firea, Alina Gheorghiu, Cosette Chichirau si Steluta Cataniciu.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. ... Redactorul-sef al publicatiei este Mircea Vasilescu.
Initiatorul amendamentului, conservatorul Gavrila Vasilescu, a ezitat sa-si mai sustina ieri, in plenul Senatului, amendamentul referitor la incriminarea comandantilor de nave si aeronave.
Deputata Vasilescu nu candideaza din cauza deplasarilor cu avionul La fel de reticenta in privinta candidarii pentru un mandat european se declara si deputata PRM Lia Olguta Vasilescu, care a mentionat printre motivele refuzului sau si necesitatea efectuarii unor zboruri destul de dese cu avionul, dar si limbajul pretios al colegilor europeni.
Senatorul de Dolj, Olguta Lia Vasilescu, a declarat ca Traian Basescu isi face campanie electorala pe tema referendumului.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Social-democratii au finalizat textul motiunii de cenzura, intitulata "Romania, un fleac au ciuruit-o", care va fi analizata in cadrul Biroului Permanent National al formatiunii, a anuntat,ieri, senatorul PSD, Olguta Vasilescu.
Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, a anuntat, joi, ca in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Executivului va fi respinsa de Parlament, PSD va ataca a Curtea Constitutionala, in 24 de ore, ambele legi asumate de Guvernul Boc.
Senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu (foto) a afirmat ca partidul sau este dispus sa-si asume guvernarea si ca pregateste programul.
google-analytics.com